Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μπάμπης «απειλεί» ξανά τον Νικηφόρο και έρχεται μια συγκλονιστική σκηνή
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μπάμπης «απειλεί» ξανά τον Νικηφόρο και έρχεται μια συγκλονιστική σκηνή

Άγριες Μέλισσες spoiler: Συγκλονιστικά θα είναι νέα επεισόδια που θα παρακολουθήσουμε.

Όπως ήδη γνωρίζουμε ο Νικηφόρος, μετά τη σύγκρουση με τον Δούκα, βρίσκεται σε απόλυτο αδιέξοδο και αισθάνεται πιο μόνος από ποτέ.

Ο ίδιος θέλει να απομακρυνθεί άμεσα από την οικογένειά του και το σπίτι των Σεβαστών και γι’ αυτό αποφασίζει να ρίξει για πρώτη νερό στο κρασί του και κάνει μια πρόταση στην Ασημίνα.

Να σταματήσουν τη δικαστική τους διαμάχη και όντας χωρισμένοι να μετακομίσουν με τον μικρό Σέργιο στη Λάρισα. Η Ασημίνα όμως αρνείται να φύγει από το Διαφάνι με το παιδί και ο Νικηφόρος εξοργισμένος από την άρνησή της αποφασίζει να συνεχίσει με την αγωγή για να της πάρει την επιμέλεια.

Τι θα συμβεί όμως με τον Μπάμπη; Εκείνος παρακολουθώντας τις εξελίξεις με διακριτικότητα από μακριά δεν θα πάψει να ελπίζει πως ίσως έχει μια ακόμη ευκαιρία με την Ασημίνα.

Είναι τόσο μεγάλη η αγάπη του για εκείνη, που παρά το γεγονός ότι του έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μπορούνε να είναι μαζί, θα παλέψει να είναι στο πλευρό της έστω και σαν… φίλος. Θα συνεχίζει να την επισκέπτεται και σε μια από τις συναντήσεις, ο Νικηφόρος θα τους δει μαζί. Οι σκηνές που θα ακολουθήσουν θα είναι γεμάτες σκληρότητα και πόνο.

Ο τηλεοπτικός Μπάμπης μιλώντας μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του σχετικά με το μέλλον του στο Διαφάνι και τη σχέση του με την Ασημίνα, είχε αποκαλύψει:

«Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ ο Μπάμπης μαζί με την Ασημίνα. Σαν Γιάννης θέλω να είναι μαζί ή να σταματήσει αυτό. Βλέπω το σίριαλ και λέω ρε Μπάμπη πάρε την απόστασή σου, θα πληγωθείς και άλλο. Είναι κάτι το οποίο το έχω περάσει, να ποθώ δηλαδή έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Του χρόνου θα είμαι στη σειρά. Δεν έχω υπογράψει κάτι, αλλά είμαστε στο να είμαι. Μου αρέσει γιατί θα μπούμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για μην ελληνική ιστορία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved