«Η Τέλεια Απόδραση – special επεισόδιο»: Τσιμτσιλή και Φραγκολιάς παίζουν και στηρίζουν την «ΕΛΠΙΔΑ»
Media

«Η Τέλεια Απόδραση – special επεισόδιο»: Τσιμτσιλή και Φραγκολιάς παίζουν και στηρίζουν την «ΕΛΠΙΔΑ»

Η Barking Well Media ετοίμασε ένα special επεισόδιο «Τέλειας Απόδρασης» για σήμερα Μεγάλο Σάββατο στις 20:00 στον Alpha.

O Χρήστος Φερεντίνος και η Άννα Πρέλεβιτς υποδέχονται τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και τον Κώστα Φραγκολιά για να ενισχύσουν και να στηρίξουν παίζοντας τα παιδιά του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ.

Στο εντυπωσιακό πλατό του νέου τηλεπαιχνιδιού δράσης και γνώσεων, παραγωγής Barking Well Media, η Σταματίνα και ο Κώστας ένωσαν τις δυνάμεις τους και επιστράτευσαν χιούμορ, γνώσεις, στρατηγική και ταχύτητα, ώστε να συγκεντρώσουν όσο το δυνατό περισσότερα δώρα.

Η Σταματίνα βρέθηκε πλάι στον Χρήστο Φερεντίνο να απαντά ερωτήσεις και να κερδίζει χρόνο για τον Κώστα, ενώ ο Κώστας ήταν εκείνος που ανέλαβε να μαζέψει τα δώρα από το κλουβί πριν να κλείσουν οι πόρτες. Μάλιστα, οι δύο special guests κλήθηκαν να αλλάξουν και ρόλους, έτσι θα δούμε και την Σταματίνα να δοκιμάζεται μέσα στο κλουβί με τα δώρα, σε ένα απολαυστικό επεισόδιο γεμάτο γέλιο, αδρεναλίνη και αγάπη.

Λίγο πριν την Ανάσταση, ανοίγουμε όλοι μαζί την αγκαλιά μας για τα παιδιά που μας χρειάζονται.

Λίγα Λόγια για το Σωματείο Ελπίδα

Εδώ και 3 δεκαετίες, η ΕΛΠΙΔΑ, που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη, έχει σώσει τις ζωές χιλιάδων παιδιών με καρκίνο, στηρίζοντας τα ίδια τα παιδιά αλλά και τις οικογένειές τους, χάρη στη Μονάδα Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών, τον Ξενώνα και το Ογκολογικό Νοσοκομείο που η ΕΛΠΙΔΑ έχει δημιουργήσει.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved