Η Φάρμα: Ο παίκτης που αποχώρησε και η μεγάλη ένταση στον αχυρώνα
Media

Η Φάρμα: Ο παίκτης που αποχώρησε και η μεγάλη ένταση στον αχυρώνα

Η Φάρμα: Και τι δεν είδαμε στο επεισόδιο του ριάλιτι του ΑΝΤ1 που προβλήθηκε ανήμερα του Πάσχα.

Αρχικά ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέλεξε ως αρχηγός τον πρώτο μονομάχο.

«Η πέτρα θα πάει στον φίλο μου Κώστα Γκρέκα. Είμαι βέβαιος ότι θα βρει τον τρόπο να νικήσει. Εφόσον κερδίσει πιστεύω ότι από εκεί και πέρα θα είναι στους τελικούς», είπε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Ο Κώστας Γκρέκας μάλιστα δήλωσε ότι κέρδισε ένα τσουρέκι σε στοίχημα που είχε βάλει ότι αυτός θα είναι ο πρώτος μονομάχος. Από την άλλη ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος αντέδρασε για άλλη μια φορά, λέγοντας ότι δεν καταλαβαίνει το σκεπτικό του Μιχάλη ενώ κι άλλοι παίκτες ανέφεραν ότι περίμεναν την Μαρία Μιχαλοπούλου.

Ο Κώστας Γκρέκας λοιπόν ήταν ο πρώτος μονομάχος ενώ οι υπόλοιποι άντρες έπρεπε να παίξουν στον αγώνα ασυλίας προκειμένου να "γλιτώσουν".

Αυτός που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Τελικά, ο δεύτερος μονομάχος που επελέγη από τον Γκρέκα ήταν ο Βασίλης Μαντζουράνης.

Λίγο μετά, οι παίκτες γλέντησαν με αφορμή το Πάσχα και έστησαν το δικό τους πάρτι με όλα τα καλούδια που είχε φροντίσει να τους πάει ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης Φιλίππου.

Δεν έλειψε και η συγκίνηση από το επεισόδιο καθώς κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και μίλησαν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Ωστόσο, δεν έλειψαν οι εντάσεις λίγο πριν το αγώνισμα αποχώρησης. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήρθε σε αντιπαράθεση με τον Βασίλη Μαντζουράνη και η ατμόσφαιρα στον αχυρώνα ήταν ηλεκτρισμένη.

Ποιος όμως αποχώρησε από τη Φάρμα;

Δείτε την απάντηση στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved