Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Το Πάσχα στον Άγιο Δομίνικο, η εξομολόγηση του Σάκη Κατσούλη και η ώρα της ψηφοφορίας!

Γιορτινό επεισόδιο για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ, οι οποίοι παρακολούθησαν τους τυχερούς παίκτες του ριάλιτι να απολαμβάνουν το πασχαλινό γλέντι που στήθηκε στον Άγιο Δομίνικο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Στο νέο επεισόδιο του Survivor η Μαριαλένα ξέσπασε κατά του James και της στρατηγικής του: «Η στρατηγική είναι το μεγαλύτερο όπλο του James εδώ μέσα. Με ενοχλεί ο τρόπος του, είναι ειρωνικός πολλές φορές, έχει έπαρση και στην αρχή ήταν πολύ έντονο αυτό. Τώρα, ίσως επειδή έχει πάρει κάποια μηνύματα, έχει αλλάξει λίγο τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς. Έτσι είναι ο James», ανέφερε.

Το αγώνισμα για την πρώτη Ασυλία και το πασχαλινό γλέντι...

Η τυχερή ομάδα θα εξασφάλιζε και το πασχαλινό τραπέζι το οποίο θα ήταν άκρως παραδοσιακό και πλούσιο σε ποσότητες και ποικιλίες φαγητού. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το έπαθλο φαγητού στους παίκτες, οι οποίοι έβαλαν τα δυνατά τους, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα που τα κατάφερε και κέρδισε την πρώτη ασυλία μαζί με το πασχαλινό γεύμα ήταν η Κόκκινη.

Ο Ηλίας Μπόγδανος, θέλοντας να τηρήσει την υπόσχεσή που είχε δώσει (Αν κέρδιζε η ομάδα του θα βουτούσε γυμνός στην παραλία) πέταξε το μαγιό του, παραπέμποντας τον Γιώργο Ασημακόπουλο να κάνει το ίδιο. Οι δυο άνδρες βούτηξαν γυμνοί στην παραλία.

Κατάθεση ψυχής από τον Σάκη Κατσούλη...

"Υπήρξε μια πρόταση στη Μαριαλένα για του χρόνου το Πάσχα, μιας και έχουμε κάνει δυο φορές Πάσχα μαζί. Φιλικά; Σαν ζευγάρι; Κανείς δεν ξέρεις πώς θα εξελιχθεί η πορεία μας μετά το παιχνίδι... Αλλά μου το έπαιξε δύσκολη και επειδή έχει αρχίσει να με κουράζει που είναι τόσο δύσκολη θα περιμένω να τελειώσει το παιχνίδι και θα τα πούμε τότε"¨, δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης εκφράζοντας έτσι την επιθυμία του να γίνουν ξανά ζευγάρι.

Το συμβούλιο του νησιού.

Οι Μπλε παίκτες, έχοντας περάσει νηστικοί το Πάσχα τους στον Άγιο Δομίνικο πέρασαν από την διαδικασία της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του πρώτου υποψήφιου παίκτη προς αποχώρηση.

Δείτε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved