Survivor: Ο Παπαδόπουλος τους... έδωσε όλους - Απίστευτες ατάκες για Σάκη και James
Media

Survivor: Ο Παπαδόπουλος τους... έδωσε όλους - Απίστευτες ατάκες για Σάκη και James

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου "Love It" μέσα από skype σύνδεση.

Ο ζαχαροπλάστης και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε μεταξύ άλλων για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για τους συμπαίκτες του.

Αναφέρθηκε ειδικά στον James Καφετζή και στον Σάκη Κατσούλη και εξέφρασε την δική του άποψη για αυτούς, έτσι όπως τους έζησε.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος, ξεκινώντας την συζήτηση, είπε: "Στεναχωρήθηκα πολύ που αποχώρησα. Όταν το ανακοίνωσε ο Λιανός είπα "δε μπορεί". Δεν μπορούσα να μην αγκαλιάσω την Κόκκινη ομάδα, ήμασταν μαζί 4,5 μήνες, ήμασταν σαν οικογένεια".

Για το πώς ψηφίζουν οι παίκτες στο ριάλιτι και για τον James Καφετζή είπε: "Δεν ψηφίζουμε αγωνιστικά στις ψηφοφορίες. Ο James δεν προσέφερε τίποτα στην ομάδα των Μπλε".

Για τον Σάκη και την Μαριαλένα είπε: "Ο Σάκης και η Μαριαλένα είναι πολύ δυνατές παίκτες και φυσικά ενώθηκαν απέναντι στον James και τον Νίκο. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν της που είναι έξω αλλά ούτε και τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. Ο Σάκης ίσως να τρέφει κάποια συναισθήματα για εκείνην. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος και στην προσωπική του ζωή και με την Μαριαλένα, πάλι δεύτερος έρχεται.

Τέλος για τον Νίκο Μπάρτζη είπε πως είναι υπερπροστατευτικός και πως όταν ο James συζητάει με κάποιον άλλον, εκείνος νευριάζει.

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved