Survivor: Κώστας Παπαδόπουλος: «Αυτή θα είναι η τελική τριάδα του ριάλιτι»
Media

Survivor: Κώστας Παπαδόπουλος: «Αυτή θα είναι η τελική τριάδα του ριάλιτι»

Survivor: Ο Κώστας Παπαδόπουλος προβλέπει την τελική τριάδα του απόλυτου ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος βρέθηκε μέσω σύνδεσης skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου "Love It" και τα είπε... όλα!

Ο γνωστός Ζαχαροπλάστης μιλώντας για την εμπειρία που αποκόμισε από το Survivor και σχολιάζοντας τους παίκτες έκανε την δική του πρόβλεψη για τους τρεις παίκτες που θα καταφέρουν να μείνουν στον τελικό και θα κονταροχτυπηθούν για το μέγαλο έπαθλο.

Για τον Σάκη και την Μαριαλένα είπε: "Η Μαριαλένα έκανε μεγάλη κ@λοτούμπα. Αλλά είναι αίσθημα αυτό. Ήταν δυο χρόνια μαζί. Ο Σάκης και η Μαριαλένα ενωθήκαν απέναντι στον James και τον Νίκο. Έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά σε φιλικό επίπεδο. Αυτό έχω παρατηρήσει. Η Μαριαλένα δεν έχει προσβάλλει τον νυν που είναι έξω, ούτε και τον Σάκη που είναι μέσα. Είναι κυρία. Ο Σάκης ίσως να έχει κάποια αισθήματα".

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για τον James και τον Νίκο Μπάρτζη: "Ο James ήταν καλύτερος στατιστικά. Ο Παππάς ήθελε να τον αλλάξει, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Σάκης πάντα έρχεται δεύτερος. Και στην προσωπική του ζωή με τη Μαριαλένα έρχεται δεύτερος. Υπάρχει άλλος έξω. Ο Νίκος είναι υπερπροστατευτικός. Όταν κάποιος συζητάει με τον James, ο Νίκος νευριάζει. Ο Νίκος δεν έχει άλλον φίλο. Ποτέ δεν μας είπαν ο Νίκος με τον James τι να ψηφίσουμε. Ο Παύλος είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά επηρεάζεται. Δεν του αρέσουν οι καβγάδες και οι εντάσεις. Η Ελένη είναι το καλύτερο κορίτσι. Πλένει πάντα όλων τα πιάτα και τις κούπες".

Τέλος ο Κώστας Παπαδόπουλος αποκάλυψε ποιοι κατά την δική του γνώμη θα φτάσουν στην τελική τριάδα: Τριάδα προβλέπω πως θα είναι ο Ηλίας, ο Σάκης και ο Κόρομι. Όταν γίνει η ένωση μπορεί να μαλώσουν ο Νίκος με τον James. Είχα κάνει 4 φορές αίτηση για να μπω στο Survivor".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved