Survivor: Η έκκληση της Βέλλη για James και Μπάρτζη λίγο πριν τη νέα ψηφοφορία!
Media

Survivor: Η έκκληση της Βέλλη για James και Μπάρτζη λίγο πριν τη νέα ψηφοφορία!

Survivor: Λίγο πριν τη προβολή ενός ακόμη δυνατού επεισοδίου μέσα από το οποίο θα μάθουμε τους δυο ακόμη υποψήφιους, η Άννα Μαρία Βέλλη κάνει έκκληση μέσω Instagram.

Ο James Καφετζής είναι ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα στο Survivor και σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν o Νίκος θα είναι ο επόμενος μαζί με τον Παύλο Γαλακτερό αφού και πάλι απόψε την ασυλία θα κερδίσει η κόκκινη ομάδα.

Στον τάκο λοιπόν μαζί με τον James αναμένεται να δούμε τον Παύλο Γαλακτερό και τον Νίκο Μπάρτζη, μιας και ο ένας εκ των δυο θα προκύψει από την υπόδειξη που θα κάνει ο Γιώργος Κόρομι, έχοντας κερδίσει την ατομική ασυλία.

Μένει να δούμε τα spoilers να επιβεβαιώνονται για ακόμη μια φορά.

Με βάση αυτά η πρώην συμπαίκτρια τους κάνει έκκληση μέσω insta story να στηρίξει το τηλεοπτικό κοινό τους δυο καλούς της φίλους, James και Νίκο. Χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία γράφει:

«Τα φιλαράκια μου σήμερα μετά τον ψυχολογικό πόλεμο που τρώνε δυο μήνες ασταμάτητα, έχουν ανάγκη όλους εμάς για να πάρουν τα πάνω τους και να αισθανθούν πως δεν είναι μόνοι τους σε αυτή τη μάχη. Ας μη γίνει, ό,τι έγινε στη δική μου αποχώρηση. Ας μη χρειαστεί να μείνει ένας από τους δύο μόνος του. Ας δείξουμε σήμερα πως το καλό νικάει στο τέλος. Όσες ψήφους δώσετε, μοιράστε τις ισάξια και στους δύο φίλους μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την αγάπη σας», έγραψε η Άννα Μαρία στα Instagram Stories της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved