Άγριες Μέλισσες: Οι αλλαγές στην εμφάνιση των αδερφών Σταμίρη από την αρχή της σειράς
Media

Άγριες Μέλισσες: Οι αλλαγές στην εμφάνιση των αδερφών Σταμίρη από την αρχή της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Συγκινούν με τη δυνατή πλοκή τους, συζητιούνται για τις καταιγιστικές εξελίξεις τους, αποσπούν διθυραμβικές κριτικές για τις καθηλωτικές ερμηνείες και την κινηματογραφική αισθητική τους. Είναι η νούμερα ένα σειρά που από το πρώτο κιόλας επεισόδιο καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Οι Άγριες Μέλισσες μετά από απαίτηση κοινού αλλά και ηρώων πάει για μια ακόμη σεζόν η οποία αναμένεται πιο συγκλονιστική από ποτέ. Σίγουρα έχεις κι εσύ προσέξει τις μεγάλες αλλαγές στις εμφανίσεις των πρωταγωνιστών.

Η μεγαλύτερη από όλες ήρθε με το «άνοιγμα» της δεύτερης σεζόν οπού τους είδαμε όλους έξι χρόνια μετά.

Με αλλαγές τόσο στο look τους και πώς όχι αφού και στη σειρά άλλαξε η δεκαετία αλλά και στις εμφανίσεις τους γενικότερα.

Οι αδερφές Σταμίρη μάλιστα δε θυμίζουν σε τίποτα τα τρία κορίτσια που γνωρίσαμε στην αρχή της σειράς.

Η Δρόσω, μετά τη δύσκολη εμπειρία της γέννας και την παράδοση του μωρού, που απέκτησε με τον Νικηφόρο, σε εκείνον και την αδελφή της για να το μεγαλώσουν σαν δικό τους, αποφάσισε να εγκαταλείψει το Διαφάνι. Θέλοντας να αφήσει πίσω της οριστικά το τραυματικό παρελθόν της, άκουσε την καρδιά της και αποφάσισε να κάνει ένα παιδικό όνειρο της πραγματικότητα.

Έφυγε για την πρωτεύουσα ακολουθώντας το ένστικτο της, για να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια. Η τραγική ηρωίδα, όμως, δε κατάφερε ούτε αυτό, καθώς κατέληξε στους κακόφημους δρόμους της Τρούμπας!

Σεναριακά η Δρόσω, όπως ήταν φυσικό έπρεπε να αλλάξει και ριζικά την εμφάνισή της. Από κορίτσι του χωριού που ζούσε αποκλειστικά και μόνο με τα απαραίτητα, έγινε κορίτσι της πρωτεύουσας. Και δεν άλλαξε για τις ανάγκες του ρόλου μόνο τα μαλλιά της αλλά και το στιλ της γενικότερα. Ένα στιλ το οποίο κράτησε και μετά την επιστροφή της στο Διφάνι.

Για την Λενιώ τι να πει κανείς; Σε αυτή την περίπτωση όμως δεν ήταν μόνο η ανάγκη του σεναρίου μετά τα όσο βασανιστικά και τραυματικά έζησε στη φυλακή αλλά και η δική της απόφαση να χάσει κιλά.

Η αρχή είχε γίνει στο διάστημα της πρώτης καραντίνας, όταν η Μαρία Κίτσου πρόσεξε περισσότερο την διατροφή της, έκανε διάδρομο σχεδόν κάθε μέρα και έτσι έχασε τα κιλά που ήθελε. Η Μαρία Κίτσου είχε πει για τα κιλά που έχασε: «Βρήκα λίγο χρόνο και πρόσεξα τη διατροφή μου, έκανα γυμναστική. Αλλά το κυριότερο είναι πως είχα αρχίσει μια ορμονοθεραπεία και είχα πάρει κάποια κιλά.

Και τώρα φτάνω στα κανονικά μου. Πήρα κιλά εξαιτίας της θεραπείας. Αποφάσισα να τα χάσω λίγο πριν την καραντίνα. Δεν έχασα πάρα πολλά κιλά. Και τα έχασα και πολύ εύκολα. Μιλάμε για 14 κιλά».

Η αλλαγή της είναι μεγάλη ακόμα και στη σειρά, Άγριες Μέλισσες αλλιώς τη γνωρίσουμε και πια είναι άλλος άνθρωπος!

Όσο για την μεσαία της οικογένειας Σταμίρη, την Ασημίνα;

Οι αλλαγές σε αυτή την ηρωίδα δεν είναι μεγάλες, είναι όμως σημαντικές αφού από τη στιγμή που μπήκε στην οικογένεια Σεβαστού και το στιλ της άλλαξε αλλά ακόμη και τα μαλλιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved