Survivor: Χαμός στο ριάλιτι: Ηλίας και Μαριαλένα ξεσπούν κατά James και Νίκου – Απίστευτες ατάκες!
Media

Survivor: Χαμός στο ριάλιτι: Ηλίας και Μαριαλένα ξεσπούν κατά James και Νίκου – Απίστευτες ατάκες!

Χαμός στο survivor! Ο Ηλίας Μπόγδανος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασαν κατά του James Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη!

Πριν από το συμβούλιο, στο οποίο θα αποχωρήσει ένας παίκτης από το survivor, στην παραλία του Αγίου Δομίνικου θα γίνει χαμός!

O Ηλίας Μπόγδανος τα βάζει με τον James και τον Νίκο και σε έξαλλη κατάσταση λέει on camera ότι δε θέλει μαζί τους καμία επαφή. «Μετά τα τελευταία γεγονότα δεν τους αναγνωρίζω, πραγματικά δεν θέλω καμία επαφή, μόνο τα τυπικά…» τονίζει ο Ηλίας!

Από την άλλη η Μαριαλένα συνεχίζει να πετά τα βέλη της κατά του James. Η Μαριαλένα τονίζει ότι ποτέ δεν θα είναι μία ομάδα και «ο James τους έχει κάνει όλους κ@λ@ς»

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση αναδείχθηκε ο James Καφετζής, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της ομάδας του.

Στο δεύτερο συμβούλιο, οι παίκτες της μπλε ομάδας έδωσαν δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, τον Νίκο Μπάρτζη. Στην συνέχεια ο Γιώργος Κορόμι, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον φίλο του, τον Παύλο Γαλακτερό, αφού δεν είχε άλλη επιλογή. Ο Γιώργος Λιανός αφού ανακοίνωσε τους υποψήφιους, τους έδωσε τον λόγο να λύσουν τις διαφορές τους. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη με τον James και τον Νίκο να αναρωτιούνται γιατί συνεχώς τους κατηγορούν. Τις απαντήσεις τους έδωσαν οι συμπαίκτες τους δίχως όμως να μπορούν να παραδεχτούν λάθη και αστοχίες στη συμπεριφορά τους.

Ποιος θα φύγει από το survivor απόψε;

Δείτε το τρέιλερ που θα γίνει χαμός πριν το συμβούλιο του ριάλιτι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved