Πούμπουρας: Το νέο βίντεο μετά τη θύελλα αντιδράσεων - Ζήτησε συγνώμη ο παρουσιαστής
Media

Πούμπουρας: Το νέο βίντεο μετά τη θύελλα αντιδράσεων - Ζήτησε συγνώμη ο παρουσιαστής

Σάββας Πούμπουρας: «Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου»

Απαντήσεις κλήθηκε να δώσει ο Σάββας Πούμπουρας μετά τη δήλωσή του που ξεσήκωσε αντιδράσεις στα social media. Μιλώντας για την εργασία και τις ευκαιρίες καριέρας στην Ελλάδα, ο παρουσιαστής υποστήριξε πως από το να μένει κάποιος νέος για αρκετό διάστημα σπίτι του χωρίς εργασία, καλύτερα να εργάζεται κάπου έστω και άμισθος.

Δείτε το σχετικό βίντεο...

https://www.instagram.com/p/CNw18HzHASn

Τις επόμενες ώρες ακολούθησε κύμα κατακραυγής με τον Σάββα να απαντά με νέο βίντεο.

«Φίλοι μου, γεια σας. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τη δική μου εκδοχή σχετικά με ένα βίντεο που ανέβασα στις 17 Απριλίου στο Instagram. Θέλω να σας μιλήσω για το “γιατί” της δικής μου προσπάθειας και γιατί θέλω να βοηθήσω νέους ανθρώπους να βρουν εργασία. Το “γιατί” ξεκινά από τη δίκη μου προσπάθεια σε μικρή ηλικία να βρω εργασία και να δω αν έκανα κάτι παραπάνω αν θα μπορούσα να οδηγηθώ σε ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο.

Το “γιατί” μου έχει να κάνει με τα δικά μου βιώματα, δυσκολίες και αυτά μοιράζομαι. και αν μπορώ να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο θα είμαι διπλά χαρούμενος. Η πρόθεσή μου είναι ανιδιοτελής και θέλω να χρησιμοποιώ το βήμα μου για να βοηθώ όπως μπορώ. Θέλω να διευκρινίσω κάποια πράγματα που δεν επικοινώνησα σωστά και θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από αυτούς που έθιξα άθελα μου. Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό στις προθέσεις μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο.

https://www.instagram.com/p/COdmyR3HITj
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved