Το Πρωινό: Η αντίδραση της Σκορδά για την αποχώρηση του Κρατερού από τους «Κου Κου»
Media

Το Πρωινό: Η αντίδραση της Σκορδά για την αποχώρηση του Κρατερού από τους «Κου Κου»

Το Πρωινό: «Να πούμε, επειδή το οφείλουμε τηλεοπτικά, σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου στο Star μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, είχαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή»

Τηλεοπτική βόμβα για την πρωινή εκπομπή του Star. Το πρωί της Τετάρτης 5/5 ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε πως αποχωρεί οριστικά από τη Φωλιά των Κου Κου, προκαλώντας δάκρυα συγκίνησης στην Κατερίνα Καραβάτου και τους συνεργάτες τους.

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Σε λίγα λεπτά η είδηση για την αποχώρηση του Κρατερού είχε κάνει τον γύρο των media. Η Φαίη Σκορδά, ενώ βρισκόταν στο Πρωινό και στον αέρα της εκπομπής, αναφέρθηκε στην είδηση που αιφνιδίασε τους πάντες...

«Να πούμε, επειδή το οφείλουμε τηλεοπτικά, σήμερα η Κατερίνα Καραβάτου στο Star μαζί με τον Κρατερό Κατσούλη, είχαν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή. Ανακοίνωσαν το τηλεοπτικό τους διαζύγιο. Σταματάει ο Κρατερός για τις ανάγκες κάποιων γυρισμάτων. Θα συνεχίσει η Κατερίνα. Αξιοπρεπέστατοι συνάδελφοι και οι δυο. Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία σε ό,τι επιλέξουν να κάνουν», ανέφερε η παρουσιάστρια του ANT1.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved