Κωνσταντινίδης: Η ανάρτηση για την αποχώρηση του Κατσούλη - Τι ανέφερε για τις σχέσεις τους;
Media

Κωνσταντινίδης: Η ανάρτηση για την αποχώρηση του Κατσούλη - Τι ανέφερε για τις σχέσεις τους;

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Δύσκολη μέρα για τους συνεργάτες της πρωινής εκπομπής του Star - Το μήνυμα όλο νόημα για την αποχώρηση του παρουσιαστή...

Εκτός της πρωινής ζώνης ο Κρατερός Κατσούλης, ο οποίος έπειτα από μια πετυχημένη πορεία στο Star ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη Φωλιά των Κου Κου...

«Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Δίπλα του η Κατερίνα Καραβάτου δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιας και το κλίμα ήταν αρκετά έντονο για όλους.

Μετά το τέλος της εκπομπές, οι συνεργάτες του Κρατερού τον αποχαιρέτησαν και μέσα από τα social media. Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με μια ανάρτηση στο instagram θέλησε να αναφερθεί στις σχέσεις τους, μετά τις ερωτήσεις των τηλεθεατών, οι οποίοι και έβλεπαν τους δύο άνδρες να... τσακώνονται on air, διαφωνώντας συχνά για θέματα της εκπομπής.

Δείτε περισσότερα παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved