Μουσικό Κουτί: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Τετάρτης - Δείτε αποσπάσματα πριν προβληθούν
Media

Μουσικό Κουτί: Αυτοί είναι οι καλεσμένοι της Τετάρτης - Δείτε αποσπάσματα πριν προβληθούν

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας ανοίγει ακόμα ένα ξεχωριστό «Μουσικό Κουτί» 

Βραδιά συναυλίας θυμίζει το «Μουσικό Κουτί» την Τετάρτη 5 Μαΐου, στις 22:00. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη υποδέχονται την αγαπημένη ερμηνεύτρια Μελίνα Κανά και τα Στρατάκια, το δυναμικό συγκρότημα από την Κρήτη που αποτελείται από τα αδέλφια, Γιώργο και Νίκο Στρατάκη.

Η Θεσσαλονίκη συναντά την Κρήτη, η παράδοση τα λαϊκά και ο Μάρκος Βαμβακάρης τον Ορφέα Περίδη! Το «αερικό» Μελίνα Κανά, «φέρνει» μαζί της τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τραγουδά «Αχ, ζωή μάγισσα» και το ολοκαίνουργιο τραγούδι της «Σπίθα», που της έγραψε η αδερφή της Λιζέτα Καλημέρη. Η φωνή της συναντά τη λύρα και τις φωνές του Νίκου και του Γιώργου Στρατάκη στο «Γέλιο» τους, αλλά και σε πολλά ακόμα κομμάτια.

Η Μελίνα Κανά ανοίγει «βήμα» με το υπέροχο «Να βάλω τα μεταξωτά», που ερμηνεύει με αισθαντικότητα. Μια μεγάλη επιτυχία που πάντα συγκινεί τους φίλους τής δημοφιλούς ερμηνεύτριας και όχι μόνο.

Ακολουθούν ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης με τα «Λακουβάκια». Δυναμώστε τον ήχο στις συσκευές σας, καθώς το κλαρίνο και το βιολί στην αρχή απογειώνουν τη διάθεση. Τα καλύτερα έρχονται με τα δύο αδέλφια πίσω από τα μικρόφωνα, πλαισιωμένα από τους Νίκο Πορτοκάλογλου, Μελίνα Κανά και Ρένα Μόρφη.

Η Ρένα Μόρφη, πάλι, ερμηνεύει το «Βάλε κρασί», τη μεγάλη επιτυχία που έχει πει πρώτη η Μελίνα Κανά. Η τελευταία τραγουδά και το «Μιλώ για σένα» και τη συνοδεύουν ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης και η Ρένα Μόρφη. Δώστε προσοχή στο κλαρίνο που «κελαηδά» γλυκά ομορφαίνοντας κι άλλο το τραγούδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved