ΕΡΤ1: Διψήφια ποσοστά τηλεθέασης την Κυριακή το Πάσχα
Media

ΕΡΤ1: Διψήφια ποσοστά τηλεθέασης την Κυριακή το Πάσχα

Με διψήφια ποσοστά τηλεθέασης επιβράβευσε το τηλεοπτικό κοινό το κύριο εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ, ανήμερα το Πάσχα.

Το συνολικό μερίδιο τηλεθέασης της ΕΡΤ1 την Κυριακή 2 Μαΐου έφτασε, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, το 10,7%., ποσοστό που είναι διπλάσιο από το μέσο όρο της καθημερινής τηλεθέασης του καναλιού, κάτι που αποδεικνύει ότι οι τηλεθεατές αναζήτησαν την ποιοτική ψυχαγωγία με τη σφραγίδα της δημόσιας τηλεόρασης.

Εντύπωση, μάλιστα, προκαλεί το γεγονός ότι οι τηλεθεατές δεν άνοιξαν τους δέκτες τους μόνο για να διασκεδάσουν, αλλά και για να ενημερωθούν.

Παρά τον εορταστικό χαρακτήρα της ημέρας, πολλοί ήταν εκείνοι που συνδέθηκαν με την ΕΡΤ1 από πολύ νωρίς το πρωί, για να παρακολουθήσουν την ενημερωτική εκπομπή «ΕΡΤ Σαββατοκύριακο» με τους Γιάννη Σκάλκο και Κώστα Λασκαράτο. Ο μέσος όρος τηλεθέασης της εκπομπής έφτασε το 13,5%. Υψηλά ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης (15,1%) για τη Μάριον Μιχελιδάκη που ακολούθησε με την εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον».

Το εορταστικό «Αλάτι της γης», με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς από τα νησιά μας στο Αιγαίο, έφτασε το 16,5%, ενώ το επεισόδιο της σειράς τα «Καλύτερά μας χρόνια» αν και ήταν σε επανάληψη έκαναν τηλεθέαση που έφτασε κατά μέσο όρο το 11,3%.

Οι τηλεθεατές παρέμειναν στην ΕΡΤ και για την βραδινή τους ψυχαγωγία. Το «Καλύτερό μας Πάσχα» το εορταστικό πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς των επιτυχημένων σειρών μυθοπλασίας της ΕΡΤ, τη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη), την μπάντα του «Μουσικού Κουτιού» και προσκεκλημένη την υπέροχη Μελίνα Ασλανίδου έκανε ποσοστά τηλεθέασης από 8% έως 11,3%. Συνολικά το «Καλύτερό μας Πάσχα» παρακολούθησαν 351.532 τηλεθεατές.

Τέλος, υψηλά ήταν και τα ποσοστά τηλεθέασης των δελτίων ειδήσεων καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το πρώτο δελτίο της ημέρας στις 9 το πρωί είχε μέσο όρο τηλεθέασης 10,4% στις 12:00, 18,5%, στις 15:00, 13,7%, στις 18:00, 9,3% το κεντρικό στις 21:00, 11,6% και στις 24:00, 8,8%.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved