Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την εκπομπή
Media

Κρατερός Κατσούλης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από την εκπομπή

Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή, Στη φωλιά των Κου Κου το πρωί της Τετάρτης (5/5).

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση της ανακοίνωσης για την αποχώρησή του από την πρωινή εκπομπή του Star.

Μετά από ένα αφιερωματικό βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Κρατερού Κατσούλη στη «Φωλιά των Κου Κου» είπε συγκινημένος: «Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, αλλά δε μπόρεσα. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα στη Φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το πρωινό. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν 7 χρόνια. Κλείνει με τον ωραιότερο τρόπο που θα μπορούσε να γίνει.»!

Και πρόσθεσε: «Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το Star. Θα μου πείτε γιατί μας το λες έτσι ρε φίλε; Απάντηση, γιατί ήταν και επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος για το οποίο συμβαίνει όλο αυτό. Το δεύτερο, γιατί τώρα; Υπάρχει απάντηση και είναι ο κύριος λόγος. Υπάρχει μία ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη, υπάρχει ένας πρωταγωνιστικός ρόλος και ανάγκες γυρισμάτων και θα ήταν σχεδόν αδύνατον να πραγματοποιήσω, αν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω».

Ο Κρατερός Κατσούλης πριν από λίγα λεπτά ανήρτησε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μίλησε για την απόφασή του να αποχωρήσει από την εκπομπή.

Το εν λόγω βίντεο συνόδευσε με τα παρακάτω λόγια: "Ένας κύκλος ολοκληρώνεται ,ένας νέος ,σχεδόν😂 ,αρχίζει ή συνεχίζεται...! Ευγνώμων για όλα. Και πριν από όλα και πάνω από όλα για τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργήσαμε και συμπορευτήκαμε. Εμείς οι ίδιοι είναι που δίνουμε αξία στην κάθε μέρα μας. Με μια θετική μάτια ,ένα χαμόγελο, την παρουσία μας και το ενδιαφέρον μας ο ένας για τον άλλο. Πάντα θα βρισκόμαστε με κάποιον τρόπο και θα επικοινωνούμε. Η επιλογή είναι δίκη μας. Με αγάπη και φως . Σας ευχαριστώ έναν έναν και όλους μαζί . 🙏
Καλή αντάμωση 🙏😘".

Δείτε το βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved