Media

Survivor:Η... επιστροφή της Άννας Μαρίας Βέλλη στον Άγιο Δομίνικο! Η έκπληξη που δεν περίμενε κανείς

Survivor: Η Άννα Μαρία Βέλλη "επέστρεψε" στον Άγιο Δομίνικο, για χάρη του επάθλου επικοινωνίας και έστειλε το δικό της μήνυμα στον αγαπημένο της παίκτη, Νίκο Μπάρτζη.

Γεμάτο εκπλήξεις ήταν το σημερινό επεισόδιο του Survivor, καθώς οι παίκτες της Μπλε ομάδας είχαν την τύχη να δουν βίντεο των αγαπημένων τους προσώπων.

Νωρίτερα, είδαμε τις συντρόφους του James Καφετζή και του Γιώργου Κόρομι, με τους παίκτες να συγκινούνται και να μένουν με το στόμα... ανοιχτό!

Τελευταίος και καλύτερος ήταν ο Νίκος Μπάρτζης και έπαθε... πλάκα μόλις είδε το πρόσωπο που του έστελνε μήνυμα μέσα από το βίντεο.

Αυτή δεν ήταν άλλη από την Άννα Μαρία Βέλλη, η οποία αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες και ξανά εμφανίστηκε στο Survivor για να ξανά επικοινωνήσει έστω και από μακριά με τον καλό της φίλο, Νίκο Μπάρτζη.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, είπε στον Μπάρτζη: "Περισσότερο από όλα μου έχουν λείψει οι καυγάδες μας και μπορεί αν το επιβεβαιώσει ο James. Παρόλα αυτά το επόμενο μας ραντεβού αργεί γιατί είναι στον τελικό του Survivor για αυτό κάθισε εκεί που κάθεσαι. Σε αγαπώ πολύ κι ο πρώτος λόγος είναι γιατί δεν γυρνάς κανένα μπιφτέκι, ο άλλος είναι επειδή είσαι ο πιο αυθεντικός κι ο τρίτος είναι… θα τον καταλάβεις όταν βγεις από το παιχνίδι".

Δείτε το βίντεο.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved