Συγκλονίζει ο Νεκτάριος Σφυράκης στην Ελεονώρα Μελέτη: «Η διάγνωση έλεγε κακοήθης όγκος»
Media

Συγκλονίζει ο Νεκτάριος Σφυράκης στην Ελεονώρα Μελέτη: «Η διάγνωση έλεγε κακοήθης όγκος»

O Νεκτάριος Σφυράκης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Μεσάνυχτα και διηγήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη την περιπέτεια που πέρασε, όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο.

Ο Νεκτάριος Σφυράκης είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν ένας κεραυνός εν αιθρία. Τον Σεπτέμβριο είχα βάλει ένα στοίχημα στο γραφείο προκειμένου να φτάσω έναν στόχο παραγωγής ασφαλιστικά. Και επειδή δεν μου έβγαινε, έκανα έναν συμβόλαιο στον εαυτό μου. Το συγκεκριμένο συμβόλαιο με έστελνε σε έναν προασφαλιστικό έλεγχο όπου έκανα τσεκ απ»!


Και πρόσθεσε στην εκπομπή Μεσάνυχτα: «Αρχές Οκτωβρίου βγήκε ένας υπέρηχος που έδειχνε ένα μόρφωμα ασαφούς προσδιορισμού. Δεν είχα καμία ενόχληση. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνω εξετάσεις. Αθλούμαι, ξέρω τι τρώω, είμαι 12 ώρες έξω. Με στέλνουν για αξονική και μου δείχνουν έναν καρκίνο 4ου σταδίου και νομίζω ότι διαβάζω εξετάσεις πελάτη μου όχι δικό μου. Η διάγνωση έλεγε κακοήθης όγκος. Κάνω μία μίνι έρευνα και μου λένε ότι μάλλον πρέπει να μου πάρουν το νεφρό. Δεν το είπα αμέσως στη γυναίκα μου.»!


Και υπογράμμισε: «Με την πιο σύγχρονη ρομποτική του Ντα Βίντσι έγινε μερική νεφρεκτομή και μέσα σε πέντε μέρες έφυγα όρθιος να πάω στα παιδιά μου. Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Αυτό πιστεύω ακράδαντα ότι ήταν του Θεού το χέρι. Τόσα χρόνια γιατί δεν μου τυχαίνουν τέτοιες συμπτώσεις; Στη γυναίκα μου το είπα όταν τα είχα ετοιμάσει όλα. Υπήρξε ένας πανικός. Στα παιδιά είπα ότι θα τραγουδήσω κάπου και θα κάτσω κάποιες μέρες και μετά τους είπα ότι κάπου χτύπησα και ότι δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε για κάποιες μέρες. Στην άκρη του μυαλού μου υπήρχαν κάποιες σκέψεις αλλά δεν τις άφηνα να έρθουν. Θέλω να πιστεύω ότι ο Μεγάλος πάνω εξηγήθηκε και ότι πήρα αναστολή. Πιστεύω αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που πάω κάθε μέρα στην εκκλησία αλλά Τον βλέπω κάθε μέρα στα παιδιά μου».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εξομολόγησή του στην Ελεονώρα Μελέτη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved