Άγριες Μέλισσες: Ο Προύσαλης έδωσε Spoiler για τον Δούκα στο φινάλε της σεζόν!
Media

Άγριες Μέλισσες: Ο Προύσαλης έδωσε Spoiler για τον Δούκα στο φινάλε της σεζόν!

Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Σουξές μίλησε για την επιτυχία της σειράς του ANT1 αλλά και την δίαιτα που τον τελευταίο διάστημα έχει... σπάσει!

Για την πορεία του στην υποκριτική, τον γιο του, αλλά και την επιτυχία των Άγριων Μελισσών, μίλησε ο Γιώργος Σουξές. Ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε τη νέα του συνέντευξη στην κάμερα του Star και στη Φωλιά των Κου Κου.

Ο τηλεοπτικός Προύσαλης έδωσε Spoiler για τη σειρά και συγκεκριμένα για τον Δούκα, ο οποίος και αυτή τη σεζόν, καταφέρνει να ξεγλιστρήσει μένοντας ατιμώρητος για τις κακές του πράξεις.

«Ο Δούκας είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά και ξεγλιστράει πάντα, νομίζω αυτό θα γίνει και αυτή τη σεζόν. Ο τρίτος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει γυρίσματα το καλοκαίρι, τον Ιούλιο», αποκάλυψε.

Όσο για τη δίαιτα του το τελευταίο διάστημα, ο Γιώργος Σουξές παραδέχτηκε...

«Ξεκινάω κάθε πρωί τη διατροφή μου. Στις 11:00 όμως γιατί την σπάω; Βλέπω κάτι περίεργα τοστ που τα τρώω. Γιατί είμαι αδύναμος μπροστά σε μερικά τοστ; Η δίαιτα πήγαινε καλά, αλλά αυτό το τελευταίο τρίμηνο θα μπορούσα να έχω χάσει αρκετά κιλά και δεν το έκανα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved