Media

«Έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Δεν έχω τηλεόραση από τον Σεπτέμβρη του 2019»

Gossip-tv Team

Το Πρωινό: Πασίγνωστος ηθοποιός πέρασε σε αποκαλύψεις για την δύσκολη περίοδο στα επαγγελματικά του αλλά και το στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό του

Μετρώντας πλέον δεκαετίες στον χώρο της υποκριτικής, με δουλειές σε θέατρο και τηλεόραση, ο Ρένος Χαραλαμπίδης απολαμβάνει πλέον μια πιο ήρεμη φάση της ζωής του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό και στην κάμερα του ANT1, αποκαλύπτοντας το στοίχημα που έβαλε με τον εαυτό του και κατάφερε να το κερδίσει.

«Αποφάσισα μέσα στην καραντίνα να γράψω. Να γράψω μια δουλειά για τον κινηματογράφο. Τότε έβαλα ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Δεν είχα τηλεόραση και τα κατάφερα μέχρι τώρα. Δεν έχω τηλεόραση από τον Σεπτέμβριο του 2019. Επειδή πέρασα μια μεγάλη εποχή δυσκολιών και απραξίας, γράφω ένα σύνολο πραγμάτων. Γράφω τα σενάρια που θα δημιουργήσω τα επόμενα δέκα χρόνια...» δήλωσε.

Στη συνέχεια παραδέχτηκε για την πορεία του ως ηθοποιός...

«Αυτό που μου έχει λείψει περισσότερο δεν είναι το χειροκρότημα του κόσμου γιατί δεν το παίρνω πάντα. Υπάρχουν φορές που παίζω και δεν αρέσω. Υπάρχουν παραστάσεις που απέτυχαν. Σκέψου να μπορείς να αρέσεις πάντα, θα ήταν ένα ψέμα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο από το Πρωινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved