Survivor: Κοψιδάς - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που θα συζητηθεί
Media

Survivor: Κοψιδάς - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή που θα συζητηθεί

Survivor: Σε μια πιο χαλαρή συνέντευξη, ο Γιώργος Κοψιδάς έκανε τη δήλωση που δεν περιμέναμε....

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο της υποκριτικής, ο Γιώργος Κοψιδάς φέτος απασχόλησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 4.

Ο γνωστός ηθοποιός από την πρώτη στιγμή κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για την στάση που κράτησαν οι συμπαίκτες του απέναντί του, με τον ίδιο μάλιστα να προβληματίζεται ιδιαίτερα για την καθημερινότητά του στον Άγιο Δομίνικο.

Όλα πλέον ανήκουν στο παρελθόν μιας και ο Γιώργος Κοψιδάς έχει επιστρέψει στην Αθήνα και στη νέα του καθημερινότητα μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Το πρωί της Πέμπτης 6/5 ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο MEGA και στο Πάμε Δανάη. Φυσικά στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το Survivor, ωστόσο ο Γιώργος Κοψιδάς πέρασε σε δηλώσεις για την προσωπική του ζωή αλλά και τις μόνιμες σχέσεις τις οποίες και... βαριέται γρήγορα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου. Τώρα ωστόσο έχω ηρεμήσει σε σχέση με αυτήν την περίοδο. Δεν είναι στα σχέδιά μου να κάνω μόνιμη σχέση. Μετά τις 17 ημέρες βαριέμαι. Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά, που είναι το κέντρο της διαίσθησής μας», δήλωσε ο Γιώργος Κοψιδάς

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved