Η τούρτα της μαμάς: Η Μαριλού και ο Βαγγέλης έτοιμοι να χορέψουν το γαμήλιο βαλς!
Media

Η τούρτα της μαμάς: Η Μαριλού και ο Βαγγέλης έτοιμοι να χορέψουν το γαμήλιο βαλς!

Η τούρτα της μαμάς: Η πρόταση γάμου του Βαγγέλη έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο σπίτι στα Πετράλωνα. 

Οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση. Ο επίδοξος γαμπρός Βαγγέλης και η αγαπημένη του Μαριλού συνεχίζουν απτόητοι τον δρόμο προς τον τελικό στόχο, σε πείσμα όλων. Τελικά, θα χορέψουν το γαμήλιο βαλς; Έντονα συναισθήματα και μεγάλες συγκινήσεις στο 25ο επεισόδιο της κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα απολαύσετε την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021, στις 23:00.

Η πρόταση γάμου του Βαγγέλη έχει ανοίξει τον ασκό του Αιόλου στο σπίτι στα Πετράλωνα. Οι αντιπαραθέσεις συνεχίζονται με μεγαλύτερη ένταση. Ταυτόχρονα η απογοήτευση για τη στάση των δικών της αναγκάζει τη Μαριλού να χρησιμοποιήσει το plan b! Το μόνο, όμως, που καταφέρνει είναι να δοκιμάζει τις αντοχές όλων και κυρίως του Τάσου.

Τα συναισθήματα έντονα και οι συγκινήσεις μεγάλες. Ο επίδοξος γαμπρός Βαγγέλης και η αγαπημένη του Μαριλού συνεχίζουν απτόητοι το δρόμο προς τον τελικό στόχο. Θα τα καταφέρουν;

Ως guest εμφανίζονται οι: Χρύσα Ρώπα (Αλεξάνδρα), Χάρης Χιώτης (Ζώης), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Τζένη), Θεόφιλος Πασχάλης (Φάνης), Μαρία Γεωργιάδου (Βάσω), Χάρης Κκολός (Βαγγέλης), Πέτρος Σκαρμέας (Τζώρτζης), Κορίνα Θεοδωρίδου (Παυλίνα)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved