Αγγελική: Θρήνος για την Τζένη – Η απώλεια που της κοστίζει
Media

Αγγελική: Θρήνος για την Τζένη – Η απώλεια που της κοστίζει

Αγγελική: Μία αναπάντεχη εξέλιξη πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του Αlpha καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Τζένη θα βιώσει την απόλυτη θλίψη.

Ο πατέρας της, αφού συλλαμβάνεται, μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου χάνει τη μάχη με τη ζωή.
H Τζένη και ο πατέρας της καταφέρνουν και ξεγελούν τους Αργυρούς με την πρώτη να πέφτει συνεχώς θύμα και εκείνη του πατέρα της, ο οποίος εκμεταλλεύεται την αγάπη της προς όφελος του. Ωστόσο, η εγκυμοσύνη της έχει αρχίσει να την αλλάζει και πια δεν θέλει να ρισκάρει.

Έτσι, όπως θα παρακολουθήσουμε, σε ένα τηλεφώνημα τους ζητάει από εκείνον να αναβάλουν τα σχέδια τους σχετικά με το ιπποφορβείο των Αργυρών. Εκείνος αρνείται, καθώς θα χάσει πολλά χρήματα και φτάνει στο σημείο να την εκβιάζει με τον θάνατο του Σταυριανού, προτρέποντας την να καταδώσει τον Παύλο. Κανείς, όμως, από τους δύο δεν έχει καταλάβει πως ο Παύλος τους παρακολουθεί και μαθαίνει τι κόλπο έπαιζε η Τζένη τόσο καιρό πίσω από την πλάτη του.

Όταν συναντιούνται στο σπίτι, ο Αργυρός, αντί να την αντιμετωπίσει, της έχει ετοιμάσει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Ανοίγει την τηλεόραση και της ζητάει να παρακολουθήσει ειδήσεις. Έκπληκτη η Τζένη βλέπει ότι στο δελτίο ειδήσεων ανακοινώνουν τη σύλληψη του Χανδρινού. Η ίδια καταλαβαίνει ότι για τη σύλληψη του πατέρα της ευθύνεται ο Παύλος και έρχονται σε σύγκρουση μη μπορώντας να πιστέψει πως τον κατέδωσε στην Αστυνομία.

Εκείνος της αποκαλύπτει ότι γνωρίζει τα πάντα για την κομπίνα που έστησαν και η Τζένη αποφασίζει να φύγει για να προστατευτεί, αλλά και να αποφύγει και εκείνη μία ενδεχόμενη σύλληψη όταν όλα αποκαλυφθούν. Η είδηση διαδίδεται γρήγορα και η Αθηνά προτείνει κάτι στον Στέφανο, που θα τον εξοργίσει. Να δεχτούν πίσω στην εταιρεία τον Παύλο. Ο τελευταίος, από την άλλη, εκμεταλλεύεται τη συμμετοχή του στη σύλληψη του Χανδρινού για να το παίξει σωτήρας της οικογενειακής επιχείρησης και να αντιστρέψει το κακό κλίμα που υπάρχει προς το πρόσωπο του. Ο Παύλος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι θέλει το καλό της εταιρείας τους, με την Αθηνά να τον υποστηρίζει. Τις επόμενες μέρες, ο Χανδρινός δεν αντέχει την πίεση μετά τη φυλάκισης και μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί τού δίνουν τις πρώτες βοήθειες και κάνουν τα πάντα για να τον σώσουν. Η Τζένη ενημερώνεται και ανησυχεί για τον πατέρα της, που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Όμως, ο Χανδρινός χάνει τη μάχη με τη ζωή και η Τζένη κατηγορεί τον Παύλο για τον θάνατο του. Ωστόσο, δέχεται παρηγοριά από κάποιον που ποτέ δεν φανταζόταν. Η Αγγελική πηγαίνει να τη συλλυπηθεί και εκείνη της αποκαλύπτει ότι είπε στον Παύλο την αλήθεια για την πραγματική της ταυτότητα.

Η Αγγελική καταλαβαίνει ότι, εφόσον οι Αργυροί ξέρουν ποια είναι, κινδυνεύει και ζητάει από τη Ζωή να συναντηθούν. Από την άλλη, η Αθηνά με τον Στέφανο και τον Παύλο προσπαθούν να βρουν μια λύση για το πώς μπορούν να εντοπίσουν τα χρήματα που τους έκλεψε ο Χανδρινός, γιατί τα έχουν πραγματικά ανάγκη αν θέλουν να ανακάμψει η εταιρεία, θεωρώντας πως η Τζένη γνωρίζει πού βρίσκονται, η Αθηνά αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να πάει να της μιλήσει η ίδια, προσπαθώντας να την πείσει να συνεργαστεί.

Τα πράγματα δεν πάνε, όμως, όπως τα περιμένει.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved