Άγριες Μέλισσες: Βαρύ πένθος στο Διαφάνι – Το φινάλε που θα φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και δάκρυα
Media

Άγριες Μέλισσες: Βαρύ πένθος στο Διαφάνι – Το φινάλε που θα φέρει αναπάντεχες εξελίξεις και δάκρυα

Άγριες Μέλισσες: Σε βαρύ πένθος φαίνεται να βυθίζεται τις επόμενες εβδομάδες το Διαφάνι, καθώς η δημοφιλής σειρά φτάνει στο φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Τα τελευταία σπόιλερ που διαρρέουν, θέλουν πέντε αγαπημένους ήρωες να αφήνουν για πάντα τον μάταιο τούτο κόσμο και κατ’ επέκταση να βρίσκονται εκτός τρίτου κύκλου.

Τα σπόιλερ συνεχίζουν να «σκάνε» το ένα μετά το άλλο για τη δημοφιλή σειρά του ΑNT1 που σιγά σιγά οδεύει προς το τέλος της δεύτερης σεζόν. Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε για δυο θανάτους, αλλά απ' ό,τι φαίνεται, θα είναι πολύ περισσότεροι. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό οι «Άγριες Μέλισσες» έχουν πάρει το πράσινο φως και για τρίτη σεζόν και όπως ήταν αναμενόμενο, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές δεν θα συνεχίσουν. Οπότε ο ένας μετά τον άλλον θα... χαιρετούν τον μάταιο κόσμο του «Διαφανίου».

Το ένα θανατικό μετά το άλλο

Το κοιμητήριο του χωριού θα αποκτήσει μεγάλο συνωστισμό... αφού ο Μιλτιάδης, ο Εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός, η Ανέτ Ρουσώ, ο Μάνος Βόσκαρης και ο Μελέτης θα μας χαιρετήσουν λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης σεζόν. Ο Αλέξης Γραμματικός, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη. Ο Μιλτιάδης οδηγείται στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, του ψιθυρίζει στο αφτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλο¬νισμό. Οι σεναριογράφοι της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης εννοείται πως κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια και είναι σχεδόν σίγουρο πως πολλά από τα σπόιλερ που διαρρέουν, θα ανατραπούν την τελευταία στιγμή.

Τι θα γίνει με τη Μυρσίνη;

Η Μυρσίνη Σεβαστού είναι μία από τις ιστορικές ηρωίδες της σειράς. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Διδασκάλου που την υποδύεται, αποκάλυψε πως θα συνεχίσει κανονικά και την τρίτη σεζόν δείχνοντας νέες πλευρές του ρόλου της: «Αυτό είναι το υπέροχο με αυτή την ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι μια πονεμένη ψυχή, με το καλημέρα χάνει το παιδί της, έχει πονέσει γιατί έχει χάσει τον πατέρα της και το εξομολογείται σε μία εξαιρετική σκηνή στην Ασημίνα. Σκληροί είναι οι πονεμένοι άνθρωποι. Αυτό την κάνει συμπαθή. Επίσης, παρά τον μεγάλο της έρωτα για τον Δούκα, ασφυκτιά σε αυτό το περιβάλλον, νιώθει μόνη. Οπότε, όλα αυτά τα στοιχεία την κάνουν να έχει μοναδική θέση στο έργο», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός που μίλησε στο περιοδικό «Τύπος Τν».

Για το αν θα τη δούμε να βοηθάει τον Νικηφόρο και την Ασημίνα να τα βρουν, αλλά και τις λεπτομέρειες για τον θάνατο του Σέργιου είπε: «Ηδη η Μυρσίνη έχει βοηθήσει την Ασημίνα και τον Νικηφόρο να τα βρουν και θα συνεχίσει να το κάνει. Λέει στον Νικηφόρο ότι ξέρει ότι την αγαπάει. Μάλιστα, του λέει ότι τώρα είναι οικογένεια, έχουν παιδί. Για το αν θα μάθει ότι οι τρεις αδελφές σκότωσαν τον Σέργιο δεν το ξέρω. Πράγματα που ως ρόλος δεν πρέπει να τα ξέρω, δεν τα διαβάζω, θέλω να ξαφνιάζομαι κι εγώ όταν προετοιμάζω τη σκηνή».

Μπάμπης και Ασημίνα ξανά μαζί;

Οι δυο τους έζησαν έναν σύντομο και παράνομο έρωτα. Η Ασημίνα θέλησε να ξεφύγει απ' όσα τη βάραιναν στον γάμο της με τον Νικηφόρο και ο Μπάμπης την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Το αν θα είναι ξανά μαζί ή όχι αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο ίδιος ο Μπάμπης, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ ο Μπάμπης μαζί με την Ασημίνα. Σαν Γιάννης θέλω να είναι μαζί ή να σταματήσει αυτό. Βλέπω το σίριαλ και λέω ρε Μπάμπη πάρε την απόσταση σου, θα πληγωθείς και άλλο. Είναι κάτι το οποίο το έχω περάσει, να ποθώ δηλαδή έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Του χρόνου θα είμαι στη σειρά. Δεν έχω υπογράψει κάτι, αλλά είμαστε στο να είμαι. Μου αρέσει γιατί θα μπούμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για την ελληνική ιστορία».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved