Το Καφέ της Χαράς: Το συγκινητικό φινάλε που έκανε το Twitter να... κλαίει!
Media

Το Καφέ της Χαράς: Το συγκινητικό φινάλε που έκανε το Twitter να... κλαίει!

Το Καφέ της Χαράς: Το βράδυ της Πέμπτης έριξε οριστικά αυλαία η αγαπημένη σειρά και φυσικά οι χρήστες του Twitter το αποχαιρέτησαν όπως... του άρμοζε! 

Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο που προβλήθηκε χθες (6/5) ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι δίνοντας τόπο στα νιάτα.

Ο Όθων τα βρίσκει με την Άντζυ. Επειδή όμως η ζωή δεν είναι ελληνική ταινία για να τελειώνουν όλοι ζευγάρια στην εκκλησία, η Αρετή φεύγει για μία θέση σε ένα νοσοκομείο στην Αθήνα και ο Δημήτριος καταφεύγει σε ένα μοναστήρι.

Έξι μήνες μετά η Βάλια είναι έγκυος και ο Θόδωρος έχει χωρίσει με την Ρόδη.

Παράλληλα η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγαίνει στην επιφάνεια ξανά, από μία νέα μαρτυρία που ενοχοποιεί τον Περίανδρο, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου που δεν είναι άλλος από την Τασία, η οποία με αυτόν τον τρόπο ήλπιζε ότι έτσι ο Περίανδρος θα ξεκολλούσε από τη Χαρά.

Και ενώ οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το εγγονάκι τους ένα θαύμα συντελείται. Ένα θαύμα που έφερε μαζί και πολλή συγκίνηση για τους τηλεθεατές, πολλοί από τους οποίους χαρακτήρισαν το φινάλε της σειράς... απότομο.

Όπως και να έχει όμως, οι χρήστες του Twitter αποχαιρέτησαν την αγαπημένη σειρά με πολλή αγάπη. Δείτε παρακάτω κάποια από τα συγκεκριμένα tweets:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved