Μιχάλης Σαράντης: O θάνατος που τον στιγμάτισε:«Ένιωθα ενοχές γιατί ζούσα εγώ και δεν ζούσε ο Ηλίας»
Media

Μιχάλης Σαράντης: O θάνατος που τον στιγμάτισε:«Ένιωθα ενοχές γιατί ζούσα εγώ και δεν ζούσε ο Ηλίας»

O Μιχάλης Σαράντης, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά «Η Φαμίλια», ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2night Show, και αποκάλυψε πώς αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, αλλά ανέφερε και τον θάνατο που τον στιγμάτισε στην εφηβεία του.

Αρχικά είπε: «Οι άνθρωποι βάζουν ταμπέλες ο ένας στον άλλον για να μπορούν να τους διαχειριστούν. Εγώ δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Στην εφηβεία μου αντιλήφθηκα ότι υπάρχει μια ενέργεια. Ήθελα να γίνω γιατρός, ποδοσφαιριστής… Δεν έλεγα ποτέ από παιδί θέλω να γίνω αυτό στη ζωή μου. Στα 18 μου πήγε ένας φίλος μου στη δραματική σχολή και πήγα και έγω. Έξι μήνες μετά σταμάτησα και έδωσα εξετάσεις στη σχολή του Κάρολου Κουν όπου και φοίτησα. Όταν κατάλαβα ότι έχω μια ευαισθησία και σε συνδυασμό με τη σχολή το κατάλαβα ότι είμαι εκεί. Είπα στον μπαμπά μου ότι μάλλον θέλω να κάνω αυτό στη ζωή μου. Και οι γονείς μου, μου είπαν, κάνε αυτό που σε κάνει χαρούμενο.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «H πρώτη μου εμφάνιση στην τηλεόραση είναι στο σήριαλ «Εργαζόμενη γυναίκα» με την Ελένη Ράντου. Έκανα ένα μικρό πέρασμα. Επειδή δούλευα πολύ στο θέατρο, δεν είχα χρόνο για την τηλεόραση. Και όλα αυτά με ένα δικό μου ενοχικό σύνδρομο κατά της έκθεσης. Η πρώτη σταθερή μου τηλεοπτική εμφάνιση, είναι η “Φαμίλια”. Πήγα στο σήριαλ λόγω του Βασίλη Θωμόπουλου. Είχα προσωπική ανάγκη να βάλω μια τρικλοποδιά σε όποια σοβαροφάνεια με χαρακτήριζε μέχρι τώρα. Είμαστε τυχεροί οι ηθοποιοί που έχουμε δουλειά αυτή την περίοδο.»!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου ήταν η απώλεια του κολλητού μου φίλου του Ηλία. Από τότε που έφυγε, ένιωσα ότι έκανα πράγματα και γι΄αυτόν. Αρρώστησε όταν είμασταν στην έκτη δημοτικού και πέθανε ένα χρόνο μετά. Δεν μπορώ να στο περιγράψω. Ένιωθα ενοχές που ζούσα εγώ και δεν ζούσε ο Ηλίας. Ήμασταν και οι δυο κοντοί, και λίγο πριν τον δω για τελευταία φορά, είχα ψηλώσει και όταν με είδε μου είπε: «είδες εσύ ψήλωσες εγώ όχι» και κάπου εκεί καταστράφηκα σε σχέση με τις ενοχές μου…»

Δείτε το βίντεο παρακάτω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved