Πετρέλης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με νύχια και με δόντια για νίκη με την ΑΕΚ»
Media

Πετρέλης στο ΟΠΑΠ Game Time: «Ο Παναθηναϊκός θα παλέψει με νύχια και με δόντια για νίκη με την ΑΕΚ»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αναλύει τα ντέρμπι της Super League, της Premier League και της La Liga

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθούν τα play off της Super League και η εβδομαδιαία εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τον Θάνο Πετρέλη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δηλώνει φαν του Παναθηναϊκού και εξηγεί γιατί πιστεύει ότι η αγαπημένη του ομάδα θα πάρει την νίκη με «νύχια και με δόντια» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη «Λεωφόρο» (Κυριακή 9/5, 19:30).

Στο ντέρμπι της Τούμπας (Κυριακή 9/5, 15:00) πιστεύει ότι ο Άρης θα υπερισχύσει του ΠΑΟΚ και δηλώνει ότι το τραγούδι του «Το παιχνίδι είναι πλέον δικό μου» ταιριάζει σε αυτή τη φάση στους «κίτρινους».

Ο Θάνος Πετρέλης αναλύει επίσης τα ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι και της La Liga, Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο Μαδρίτης που θα διεξαχθούν το Σάββατο 8/5 στις 19:30 και 17:15 αντίστοιχα. Μιλάει επίσης για την Εθνική Ομάδα και ευελπιστεί ότι η πορεία της από εδώ και πέρα θα είναι ανοδική.

Δείτε το βίντεο:

Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 178 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved