Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτό είναι το επόμενό του βήμα μετά το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»
Media

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτό είναι το επόμενό του βήμα μετά το τέλος του «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Το τέλος της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» που παρουσίαζε επί 17 χρόνια, ανακοίνωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ,όμως ποιο είναι το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα; 

Ο παρουσιαστής με ένα μακροσκελές κείμενο ανακοίνωσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την απόφασή του!

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έγραψε χαρακτηριστικά ανακοινώνοντας το τέλος της εκπομπής, Στην υγειά μας ρε παιδιά: «Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ.

Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.

Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει!

Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει!

Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!

Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!

Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!

Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους….την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη!»!

Σύμφωνα με το Πρωινό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ, καθώς το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Αλέξης Μίχας τόνισε: «Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δε σταματάει από την τηλεόραση. Θα κάνει μια καινούργια εκπομπή που θα συνδυάζει μουσική και συνέντευξη. Το έχει συζητήσει ήδη με την παραγωγό του. Ετοιμάζουν την πρόταση και θα την καταθέσουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς. Η πρόταση θα πάει στην ΕΡΤ και το Mega. Θέλει να κάνει κάτι τελείως διαφορετικό από το “Στην υγειά μας ρε παιδιά”»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved