MasterChef 5: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει - «Θέλω νικήτρια τη Μαργαρίτα»
Media

MasterChef 5: Πρώην παίκτης αποκαλύπτει - «Θέλω νικήτρια τη Μαργαρίτα»

MasterChef 5: Η αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό ξεκίνησε - Θα έχουμε μήπως φέτος την πρώτη Ελληνίδα MasterChef;

Τις πρώτες μέρες μετά την αποχώρηση του, o Στέφανος Χίλας ήταν αρκετά στεναχωρημένος, σιγά σιγά όμως συνειδητοποιεί πως όλα τώρα ξεκινάνε και προσπαθεί να δει τα πράγματα θετικά: «Χαίρομαι που στο παιχνίδι κατάφερα να δείξω τον μαγειρικό μου χαρακτήρα, δίχως να αλλοιώσω τον χαρακτήρα μου ως άνθρωπος, εξαιτίας του στρες και της συγκατοίκησης με τόσα άτομα».


Βγαίνοντας και βλέποντας τα επεισόδια, πώς νιώσατε; «Επιβεβαιώθηκα! Και για όσους συμπαθούσα και για όσους δεν συμπαθούσα. Για τη Μαρίνα, π.χ., το ήξερα. Όταν τα εννιά από τα δέκα λόγια που θα πεις για κάποιον είναι άσχημα, δεν μπορεί να σε "σώσει" κανένας. Αν δείχνεις "κακός", θα βγεις και κακός, γιατί πολύ απλά έτσι είσαι, είσαι ο εαυτός σου.

Παρ' όλα αυτά, θα λέγατε περασμένα ξεχασμένα; «Σίγουρα! Δεν έχουμε και χωράφια να χωρίσουμε... Μπορεί να μην κάνουμε παρέα έξω, αλλά δεν θα κρατήσω και μανιάτικο, γιατί κάνει κακό να διατηρείς μέσα σου αρνητικά συναισθήματα. Αν με κάποιον δεν ταιριάζεις, τραβάει ο καθένας τον δρόμο του και... καλή καρδιά!»

Ποιον θέλετε νικητή; «Σίγουρα τη Μαργαρίτα! Είναι εξαιρετική μαγείρισσα, αλλά και ένα παιδί με μια ιδιαίτερη ψυχή. Το αξίζει. Μετά, θα ήθελα και τον Διονύση, που έχει μια σταθερή και ωραία πορεία».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved