House of Fame: «Μήπως έχεις πάρει πολύ αέρα; Την έχεις ψωνίσει μήπως;»
Media

House of Fame: «Μήπως έχεις πάρει πολύ αέρα; Την έχεις ψωνίσει μήπως;»

House of Fame: Ο Φοίβος μπορεί να μην απογοητεύτηκε από την εμφάνιση του Στέφανου και της Μαριάννας, τα σχόλια όμως που έφτασαν στα αυτιά του δεν του άρεσαν καθόλου...

Επεισοδιακό ντουέτο για τον Στέφανο Πιτσίνιαγκα και τη Μαριάννα Κάρα. Οι συμμετέχοντες του House of Fame μπορεί να ολοκλήρωσαν κανονικά την ερμηνεία τους, τα σχόλια όμως του Στέφανου έκαναν έξω φρενών τον Φοίβο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι κριτές αντιλήφθηκαν τα ειρωνικά σχόλια για μερικά από τα κομμάτια που ερμηνεύουν...

«Μήπως έχεις πάρει πολύ αέρα; Την έχεις ψωνίσει; Ποιος είσαι εσύ για να κρίνεις το κομμάτι; Δεν είπαμε βρε παιδιά ότι δεν θα κρίνετε τα κομμάτια; Δεν είστε εδώ για να κρίνεται τα κομμάτια, αλλά είστε εδώ για να κρίνουμε εμείς ως εκκολαπτόμενους τραγουδιστές», είπε με έντονο ύφος ο Φοίβος.

Και ο Στέφανος έσπευσε να αιτιολογηθεί...

«Δεν ήμουν αντίθετος με το κομμάτι ως τραγούδι, είπα απλά πως εάν το έλεγα μόνος μου, δεν θα έβγαζα άχνα, δεν θα μιλούσα σε κανέναν. Απλά αυτό το concept το κάναμε με τη Μαριάννα την προηγούμενη φορά και βγήκε λίγο αμήχανο και ήταν λίγο κάπως μεταξύ μας...»

Στη συνέχεια ο Φοίβος συμπλήρωσε...

«Την άλλη φορά είχατε τρελαθεί στη... φαλτσαδούρα. Το θέμα είναι ότι το πώς το παίξανε όλο σαν εικόνα πάνω στη σκηνή, ήταν και αυτό που ας έβαλα μεγαλύτερο βαθμό, παραβλέποντας το φάλτσο. Μια χαρά ήσουν στη σκηνή. Δεν καταλαβαίνω ότι όταν κάτι έχει χιούμορ εσύ το θεωρείς καραγκιοζιλίκι», είπε. Έντονη ενόχληση και για τους υπόλοιπους κριτές».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved