Βινύλιο: Αυλαία για την παρέα του Open - Τα «σπάσανε» στην τελευταία εκπομπή
Media

Βινύλιο: Αυλαία για την παρέα του Open - Τα «σπάσανε» στην τελευταία εκπομπή

Βινύλιο: Οι τέσσερις παρουσιαστές είχαν ετοιμάσει για τους τηλεθεατές το απόλυτο rock party - Σε τρελά κέφια ο Αντώνης Κανάκης

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώνεται με τον Αντώνη Κανάκη και τους συνεργάτες του να μετρούν μια πετυχημένη σειρά εκπομπών για τους τηλεθεατές του Open. Στα μέσα του φετινού χειμώνα, η παρέα επέστρεψε στις οθόνες μας, αρχικά με το Ράδιο Αρβύλα και μετέπειτα με το Βινύλιο.

Τόσο η απογευματινή, όσο και η Late Night εκπομπή, βρήκαν φανατικούς τους τηλεθεατές του σταθμού, χαρίζοντας στους τέσσερις άνδρες υψηλά ποσοστά τηλεθέασης για άλλη μια φορά!

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και ο Χρήστος Κιούσης μετρούν πλέον 13 χρόνια πορείας ως τηλεοπτική τετράδα, με τις εκπομπές τους να έχουν κάνει τον γύρο μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών.

Όπως όλα δείχνουν, οι τέσσερίς τους θα βρίσκονται στο πρόγραμμα του Open και την επόμενη σεζόν, με τις πρώτες συζητήσεις να έχουν πέσει στο τραπέζι για το μέλλον της συνεργασίας τους με τον σταθμό.

Το βράδυ της Παρασκευής 7/5 παρακολουθήσαμε το τελευταίο Βινύλιο της σεζόν. Η παρέα ευχήθηκε "Καλό Καλοκαίρι" διοργανώνοντας το απόλυτο rock party που έχει γίνει ποτέ σε τηλεοπτικό πλατό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved