H Φάρμα: Το ντέρμπι ανάμεσα σε Τζώρτζογλου και Ντούπη έφερε την ανατροπή! Ποιος αποχώρησε;
Media

H Φάρμα: Το ντέρμπι ανάμεσα σε Τζώρτζογλου και Ντούπη έφερε την ανατροπή! Ποιος αποχώρησε;

H Φάρμα: Βραδιά αποχώρησης η αποψινή (8-05) και γεμάτη ένταση και ανατροπή.

Αρχηγός αυτής της εβδομάδας λοιπόν είναι ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος ενώ μετά την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, πιο δημοφιλής παίκτης αναδείχτηκε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και κέρδισε την ασυλία.

Αφού λοιπόν επέλεξε τον Τζώρτζογλου και τη Φένια για υπηρέτες, τη μαύρη πέτρα έδωσε στον Στράτο Τζώρτζογλου και τον όρισε αυτομάτως υποψήφιος προς αποχώρηση. Με τη σειρά του ο ηθοποιός επέλεξε για δεύτερο μονομάχο τον Κωνσταντίνο Μακρή - Ντούπη.

Στο αποψινό επεισόδιο οι εντάσεις αλλά και η απογοήτευση κυριάρχησαν. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο επιστάτης έκρινε πως η αποστολή δεν ήταν έτσι όπως θα έπρεπε και δεν ολοκληρώθηκε σωστά και με ασφάλεια για τους ίδιους. Το κύριο μέρος της αποστολής ήταν να φτιάξουν ένα υπαίθριο γυμναστήριο, να μεταφυτεύσουν τα φυτά του θερμοκηπίου και να φτιάξουν μεγαλύτερο σπιτάκι για τη Σίλβερ. Όλα πήγαν καλά μέχρι που ο επιστάτης θέλησε να δοκιμάσει το υπαίθριο γυμναστήριο. Ανεβαίνοντας τα ξύλα άρχισαν να σπάνε με αποτέλεσμα να τους επιπλήξει για τη λάθος και μη ασφαλή κατασκευή. Ο Βασίλης δεν έμεινε ευχαριστημένος και συζητώντας με τον αρχηγό αποφάσισε να μην τους δώσει το έπαθλο!

Αργότερα είδαμε τον Ντούπη και την Κυριακή να έρχονται σε ρήξη! Από τα πλάνα που είδαμε απόψε (8-05) αλλά από την κουβέντα που είχε ο Ντούπης με συμπαίκτη του, η ζήλεια της Κυριακής βλέποντας τον, να μιλά με άλλες κοπέλες ήταν αυτό που έφερε τη ρήξη!

Λίγο πριν το αγώνισμα είδαμε έναν ακόμη καβγά πάλι με πρωταγωνιστή τον Ντούπη και τον Στράτο, δηλαδή τους δυο μονομάχους. το αγώνισμα που ο Σάκης θα έδινε ως έπαθλο φαγητό κέρδισε ο Billy και η Φένια Τσικιτίδου. Είχαν λοιπόν την επιλογή να το μοιραστούν με ένα ακόμη ζευγάρι. Έτσι λοιπόν επέλεξαν τον Ντούπη και τη Έλενα μιας και ο Ντούπης θα αγωνιζόταν για την παραμονή του στο παιχνίδι.

Ακούγοντας το αυτό ο Στράτος έγινε έξαλλος καθώς το θεώρησε άδικο, λέγοντας μάλιστα πως όλα τα κάνουν για τον Ντούπη. Εκείνος ανταπάντησε λέγοντας: «να δώσω εγώ το 100% ρε Στράτο, για σένα, να τελειώνει η δουλειά; Σηκώνομαι και φεύγω τώρα... Μας έχεις τρελάνει τελευταία! Όλα για μένα, όλα για μένα, όλα για μένα… Είναι λίγο άδικο αυτό που λες. Παίξε, άμα θες, παίξε». Για να λυθεί η παρεξήγηση ο παρουσιαστής έδωσε τη δυνατότητα στο ζευγάρι να επιλέξει έναν ακόμη παίκτη κι εκείνοι επέλεξαν τον ηθοποιό.

Τέλος οι δυο τους μπήκαν στην αρένα και τα έδωσαν όλα σε έναν αγώνα… ντέρμπι και πραγματικά ανατρεπτικό καθώς ο ηθοποιός ήταν στα τρία πρώτα αγωνίσματα πρώτος ενώ και στα δυο τελευταία ήρθε οριακά απλά βαθμολογικά ήταν πιο υψηλά ο Ντούπης.

Ποιος κατάφερε να παραμείνει και ποιος αποχαιρέτησε μια για πάντα τη Φάρμα!

Δες την απάντηση στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved