Survivor: Συνέβη κι αυτό! Ο Σάκης Κατσούλης έστειλε δώρο στη μαμά του για τη Γιορτή της Μητέρας
Media

Survivor: Συνέβη κι αυτό! Ο Σάκης Κατσούλης έστειλε δώρο στη μαμά του για τη Γιορτή της Μητέρας

Survivor: Τι κι αν ο Σάκης Κατσούλης είναι στον Άγιο Δομίνικο, είχε σχεδιάσει να στείλει στη μαμά του ένα δώρο με αφορμή την Παγκόσμια Γιορτή της Μητέρας.

Ο Σάκης Κατσούλης είχε σχεδιάσει αυτή την κίνηση πολύ πριν ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς φαίνεται πως γνώριζε ότι δεν θα είχε γυρίσει στην Ελλάδα έως αυτή την ημέρα και θα είναι ακόμα στο survivor!

Ο Σάκης Κατσούλης φαίνεται πως έχει αδυναμία στη μαμά του και με αφορμή τη γιορτή της μητέρας είχε ετοιμάσει μία μικρή έκπληξη χθες, Κυριακή 9 του μήνα η μαμά του να λάβει πρωί πρωί ένα κόκκινο τριαντάφυλλο θέλοντας να της δείξει πως μπορεί να είναι μακριά αλλά πάντα τη σκέφτεται…

Ο Στέλιος Κατσούλης, ο πατέρας του επιχειρηματία αποκάλυψε μέσω facebook ότι ο γιος του έστειλε στη μητέρα του ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

«Παρόλα όμως αυτά η Μαμά Βάσω έλαβε γύρω στις 9.30 πμ το κόκκινο τριαντάφυλλο από τον Σάκη μας. Κανονισμένο με φίλο του ανθοπώλη πριν πετάξει για Αγ. Δομίνικο. Οπότε καταλαβαίνετε τι έγινε» σχολίασε ο κύριος Στέλιος στο Facebook και σίγουρα η μαμά του θα ξετρελάθηκε!

Δείτε το μήνυμα του πατέρα του αλλά και το δώρο του Σάκη στη μαμά του στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved