Άγριες Μέλισσες spoiler: Καταρρέει η Ελένη από την αποκάλυψη σοκ στη φυλακή από τον Βόσκαρη
Media

Άγριες Μέλισσες spoiler: Καταρρέει η Ελένη από την αποκάλυψη σοκ στη φυλακή από τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Αντέχεις να μάθεις το πιο δυνατό spoiler πριν το τέλος του δεύτερου κύκλου της σειράς του ΑΝΤ1;

Ο Μάνος Βόσκαρης στέλνει γράμμα από τη φυλακή στην Ελένη και να την καλεί να πάει να τον δει. Μετά από σκέψη θα αποδεχτεί την πρόσκληση, όπου εκεί θα την περιμένει μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

Ο Μάνος Βόσκαρης της αποκαλύπτει πως ο πατέρας της, Γιώργος Σταμίρης, δεν πέθανε από έμφραγμα αλλά δολοφονήθηκε από τον Δούκα και τον Σέργιο Σεβαστό με δηλητήριο.

Η Ελένη καταρρέει, είναι σε πολύ ισχυρό σοκ. Αποφασίζει να μην αποκαλύψει τίποτα, ούτε στις αδερφές της, ούτε στον Λάμπρο και αρχίζει να καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης. Θέλει να τελειώσει τον Δούκα στις Άγριες Μέλισσες και να ταπεινώσει, να εξευτελίσει την οικογένεια των Σεβαστών.

Έρχεται μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ελένης και του Δούκα. Ένας νέος κύκλος αίματος ανοίγει στις Άγριες Μέλισσες και θα δούμε πού θα καταλήξει και αν θα την πληρώσουν και αθώοι σύμφωνα με το Πρωινό και τον Αλέξη Μίχα!

Σήμερα στις Άγριες Μέλισσες, ο Μιλτιάδης, μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Πώς θα αντιδράσει;

Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας. Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδελφών Σταμίρη, αλλά και του Νικηφόρου, δε θα είναι πια ίδιες.

Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα, το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν.

Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδιά τους έγκαιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved