Media

Παρά Πέντε: Επιστρέφει με νέα επεισόδια; Η Καρύδη έδωσε ξεκάθαρη απάντηση

Gossip-tv Team

Παρά Πέντε: 14 Χρόνια μετά το φινάλε της τηλεοπτικής σειρά, οι φήμες θέλουν την αξέχαστη παρέα να επιστρέφει με νέες περιπέτειες στις οθόνες μας

Πρόσφατα η παρέα του Παρά Πέντε έκανε ένα απολαυστικό reuonion για τις ανάγκες της εκπομπής, Celebrity Game Night. Οι τηλεθεατές εξέφρασαν την επιθυμία τους για νέα επεισόδια της σειράς, μια ιδέα την οποία και είδαν θετικά οι περισσότεροι πρωταγωνιστές της σειράς, εκτός από τον Γιώργο Καπουτζίδη ο οποίος είναι και ο δημιουργός του Παρά Πέντε.

Περισσότερα αποκάλυψε η Σμαράγδα Καρύδη μιλώντας στην κάμερα του ANT1.

«Βλεπόμαστε και εκτός τηλεόρασης με τα παιδιά, αλλά έτσι όλοι μαζί τηλεοπτικά είχαμε να βρεθούμε 14 χρόνια. Εγώ είμαι θετική σε ένα σίκουελ της σειράς, αλλά ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν είναι. Θέλω να πω ότι του Γιώργου του έχει τελειώσει αυτό που είχε να κάνει με το Παρά Πέντε και τώρα κάνει μια νέα σειρά, πάρα πολύ ωραία που θα ξεκινήσει σύντομα», ανέφερε για τη νέα δουλειά που ετοιμάζει ο ηθοποιός και σεναριογράφος.

«Έχει ολοκληρώσει μέσα του αυτό που ήταν να κάνει και νομίζω πως καλά κάνει που μια επιτυχία του δεν κάθεται να την τραβά από τα μαλλιά γιατί κάποια πράγματα, όσο ωραία και να είναι, κάποια στιγμή τελειώνουν», ξεκαθάρισε δίνοντας τέλος στις φήμες για νέα επεισόδια της σειράς.

Όσο για την εμπειρία της με τον κορονοϊό, η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε...

«Το πέρασα λίγο δύσκολα στο σπίτι βέβαια ευτυχώς, δεν είχα κάποια παρενέργεια. Είχα πολύ υψηλό πυρετό για πάρα πολλές μέρες. Και φυσικά υπήρχε μέσα μου ο τρόμος αφού δεν γνώριζα για το πώς θα εξελιχθεί...»

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved