House of Fame: Η Μπαλτατζή μπήκε αγνώριστη στην αίθουσα - Η αλλαγή στα μαλλιά της
Media

House of Fame: Η Μπαλτατζή μπήκε αγνώριστη στην αίθουσα - Η αλλαγή στα μαλλιά της

House of Fame: Αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στην εξωτερικό της εμφάνιση και έκοψε κοντά τα μαλλιά της - Δες τα πλάνα με το νέο της hair look

Τα όσα συνέβησαν στο Live show της Παρασκευής, σχολίασαν καθηγητές και σπουδαστές της Μουσικής Ακαδημίας. Να θυμίσουμε πως οι τρεις υποψήφιες ήταν η Έλενα Δομάζου η Μαριάννα Κάρα και η Πηνελόπη Τσιακυρίδου. Από την Μουσική Ακαδημία του ΣΚΑΙ αποχώρησε η Έλενα Δομάζου.

Και αυτή τη φορά, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν έλειψαν από το Live, με την Ελένη Φουρέιρα να ανακοινώνει τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο House of Famne.

«Όσο φτάνουμε προς τον τελικό τα πράγματα αλλάζουν. Δεν θα υπάρχει πλέον ασυλία. Δεν θα υπάρχει μαθητής της εβδομάδας. Την επόμενη Παρασκευή θα έχουμε την πρώτη διπλή αποχώρηση. Έτσι είναι οι κανόνες. Αυτό σημαίνει ότι απόψε οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση δεν θα είναι τρεις, αλλά τέσσερις. Καταλαβαίνετε λοιπόν πως θα πρέπει να τα πάτε πολύ καλά απόψε», είπε η Ελένη Φουρέιρα.

Στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10/5 οι καθηγητές μπήκαν για τη νέα τους συνάντηση με τους σπουδαστές. Τα βλέμματα έπεσαν στην Πέννυ Μπαλτατζή η οποία μπήκε στην αίθουσα με το νέο της hair look. Η ίδια αποφάσισε να κάνει την ανατροπή αποκτώντας ένα κοντό - μοντέρνο κούρεμα.

Δείτε παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved