Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την πρώτη ασυλία

Survivor: Ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά των Μπλε πήγαν οι κόκκινοι παίκτες στο αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας

Όσο ο καιρός περνά, οι παίκτες μετρούν και αντίστροφα πλέον για το φινάλε του Survivor 4. Στα επόμενα επεισόδια μάλιστα το παιχνίδι θα γίνει ατομικό με τους παίκτες να έχουν πλέον τον ίδιο κοινό σκοπό, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον μεγάλο τελικό και το χρηματικό έπαθλο του νικητή.

Μέχρι τότε, μεσολαβούν αρκετές εβδομάδες. Στο νέο επεισόδιο του Survivor, όπως κάθε Δευτέρα, παρακολουθήσαμε το αγώνισμα των δύο ομάδων για την πρώτη Ασυλία της νέας εβδομάδας.

Το επεισόδιο ξεκίνησε με το ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου, μετά τους πανηγυρισμούς των μπλε αντιπάλων στο παιχνίδι με το κουίζ.

«Ήταν τέλειο το συναίσθημα από το 4-0 να το γυρίσουμε στο 4-4. Αυτό που λίγο πείραξε ήταν οι ακραίοι πανηγυρισμοί και το πόσο πολύ θέλανε να πάρουν αυτό το κουίζ οι άλλοι που μόλις είχανε φάει τα γλυκά και τα πάντα όλα. Μέχρι τώρα υπήρχε ένας σεβασμός σε αυτόν που δεν έχει φάει » είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Μπλε και Κόκκοι συναντήθηκαν στην παραλία, δίπλα στον αγωνιστικό χώρο, εκεί όπου τους περίμενε ο Γιώργος Λιανός. Ο παρουσιαστής του Survivor σήμανε την έναρξη για το αγώνισμα Ασυλίας.

Ποια από τις δύο ομάδες τερμάτισε πρώτη και ποια ομάδα θα κληθεί να επιλέξει τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση; Η απάντηση στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved