Πηνελόπη Πλάκα: Δίνει spoiler για τον «Πλάτανο» για έναν γάμο που περιμένουμε όλοι!
Media

Πηνελόπη Πλάκα: Δίνει spoiler για τον «Πλάτανο» για έναν γάμο που περιμένουμε όλοι!

Η Πηνελόπη Πλάκα φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο και σε συνέντευξή της γίνεται άκρως αποκαλυπτική!

Η ηθοποιός η οποία υποδύεται στη σειρά της ΕΡΤ την Κατερίνα που είναι ερωτευμένη με τον Παναγή, κατά κόσμον Θοδωρής Φραντζέσκος, μιλάει για τον ρόλο της αλλά και για το τι πρόκειται να δούμε στα επόμενα επεισόδια...

Θα συμβούλευες κάποιον να μετακο­μίσει στον Πλάτανο;

«Δεν θα το έκανα, εκτός και αν ήταν κάποιο άλλο το χωριό του. Ο Πλάτανος είναι ένα μέρος με πολλές δολοπλοκίες ίντριγκες, πάθη, έρωτες και διαζύγια (γέλια)».

Εμείς πάντως θα θέλαμε να γίνουμε... συγ­χωριανοί!

«Η αλήθεια είναι πως όταν πιάνω στα χέρια μου ένα σενάρια, ξέρω περίπου προς τα πού θα πάει και αυτό το ένστικτο δεν με έχει προδώσει ποτέ. Όταν λοιπόν διάβασα το συγκεκριμένο, αισθάνθηκα πως θα έχει απήχηση στο κοινό, σε συνάρτηση μάλιστα με το γεγονός πως είναι στο κρατικό κανάλι που έκανε μια σπουδαία στροφή προς τη μυθοπλασία. Είναι ένα σίριαλ καθημερι­νών καταστάσεων, με ήρωες που εύκολα ταυτίζονται κάποιοι μαζί τους. Εκεί λοιπόν έγκειται η επιτυχία, στον συνδυασμό».

Η επιτυχία, αν μου επιτρέπεις έγκειται και στον τρόπο που ενώθηκε το παλιό με το νέο. Οι παλιοί αγαπημένοι πρωταγωνιστές με τους νέους!

«Αυτό είναι αλήθεια και το ακόμα πιο ωραίο είναι πως έχουμε ενωθεί και σαν άνθρω­ποι. Δεν κάνουμε με όλους τους ανθρώπους σε κάθε δουλειά παρέα, δεν μπορούμε να ταιριάζουμε με όλους, αλλά τουλάχιστον για τις ώρες που βρισκόμαστε στο γύρισμα, έχουν δέσει οι ενέργειές μας».

Να υποθέσω πως αυτό έχει συμβεί στην ηρω­ίδα σου με τα... ξαδέλφια της;

«Όντως, περνάμε πολύ ωραία οι τρεις μας. Γελά­με και αυτό αποτυπώνεται και στην κάμερα».

Τι άνθρωπος είναι η ηρωίδα σου, έχεις καταλάβει;

«Αχ, αυτό το κορίτσι. Είναι ένα κορίτσι που έχει σπουδάσει, μένει στην πρωτεύουσα, έχει στό­χους μέχρι που πήγε στον Πλάτανο και βλέπει και άλλες πλευρές της ζωής της, όπως είναι ο έρωτας με τον Παναγή ή το να γίνεται μαμά των ξα­δέλφων της. Της έχουν βγει ωστόσο και διάφορες παραξενιές που ούτε εκείνη γνώριζε όχι είχε».

Το σημαντικότερο είναι πως είναι ερωτευμένη και μάλιστα με το καλύτερο παιδί του χωριού!

«Είναι ερωτευμένη, όμως, όπως συμβαίνει στην πραγματικότητα πολλές φορές, αυτό το παιδί μπορεί ως προς τη σχέση του με την Κατερίνα να μην είναι και τόσο καλό. Μπορεί δηλαδή να είναι επιπόλαιος, μπορεί να μη μιλάει σοβαρά, οπότε ακόμα και εκεί προσπαθεί η ηρωίδα μου να φέρει την κατάσταση σε ένα πιο ώριμο στάδιο».

Πηγές αναφέρουν πως θα παντρευτούν κρυφά!

«Ο Παναγής θα κάνει πρόταση γάμου στην Κατερίνα και φυσικά εκείνη δέχεται, όμως δεν ξέρω αν θα προκύψει γάμος».

Πηγή: TV 24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved