Survivor: Η αντίδραση του Κόρο όταν άκουσε για πρώτη φορά πως είναι υποψήφιος
Media

Survivor: Η αντίδραση του Κόρο όταν άκουσε για πρώτη φορά πως είναι υποψήφιος

Survivor: Η ενόχληση του Μπόγδανου, τα νεύρα της Μαριαλένας και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση - Όσα είδαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης..

Βράδυ Δευτέρας και στο νέο επεισόδιο του Survivor 4 παρακολουθήσαμε το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή...

Το επεισόδιο ξεκίνησε με το ξέσπασμα του Ηλία Μπόγδανου. Αφορμή στάθηκε το κουίζ της εβδομάδας, όταν η αντίπαλη ομάδα ξέσπασε σε ξέφρενους πανηγυρισμούς, τόσο έντονους μάλιστα που προκάλεσαν την ενόχληση των κόκκινων παικτών.

Από την άλλη, οι κόκκινοι παίκτες απάντησαν με πανηγυρισμούς, αφού κατάφεραν στο αγώνισμα ασυλίας να ανατρέψουν το σκορ, κερδίζοντας έτσι τους μπλε με 10-9. Τι συνέβη με τη Μαριαλένα μετά το τέλος του αγωνίσματος;

η παίκτρια του Survivor 4 απομονώθηκε με τον Τριαντάφυλλο και τον Σάκη Κατσούλη να ζητούν εξηγήσεις.

«Πάτε καλά; Δηλαδή τι έγινε ρε φίλε. Δεν υπάρχουν κάμερες και μένετε με συνθήματα να μας τρίψετε με το μαχαίρι στην πληγή ρε φίλε; Ξέρεις πως αισθάνομαι κι εσύ βγάζεις τα συνθήματα ρε φίλε. Ρε εγώ όταν χάνω, σας σέβομαι, σας σέβομαι. Όταν κερδίζουμε, πανηγυρίζουμε γιατί πρέπει να πανηγυρίσουμε σαν ομάδα, δεν στο χτυπάω στη μούρη ρε φίλε», είπε αρχικά η Μαριαλένα.

Η ώρα για το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας, έφτασε! Οι Μπλε θα έπρεπε να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο παίκτης προς αποχώρηση. Ο Κόρο και ο Τριαντάφυλλος ήρθαν αντιμέτωποι με έναν έντονο διάλογο, με τους πανηγυρισμούς και τις συμπεριφορές των δύο ομάδων να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Γιώργος Κόρομι - Δείτε το σχετικό βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved