Αγγελική: Η Όλγα δίνει spoiler και αποκαλύπτει πολλά για την οικογένεια Αργυρού!
Media

Αγγελική: Η Όλγα δίνει spoiler και αποκαλύπτει πολλά για την οικογένεια Αργυρού!

Αγγελική: H Όλγα, κατά κόσμο Μέλπω Κωστή, η οικονόμος της οικογένειας Αργυρού έχει πολλά να αποκαλύψει για τον ρόλο της αλλά και για τη συνέχεια της σειράς.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η ηθοποιός σε συνέντευξή της...

Πώς έγινε η πρόταση ώστε να συμμε­τάσχετε στη σειρά «Αγγελική»;

Ήμουν έτοιμη για μια συνεδρία με ασθε­νή στο φυσικοθεραπευτήριό μου, στον Χολαργό, και ακούω το τηλέφωνο να χτυπάει. Με τον Alpha είχαμε συνεργα­στεί πολύ ωραία στο σίριαλ «Έρωτας μετά», με τη Βάσω Λασκαράκη και τον Μάριο Αθανασίου. Ο παραγωγός μου λέ­ει: «Μέλπω, σε θέλω για τον ρόλο της Όλγας στη νέα σειρά του καναλιού "Αγ­γελική"». Από την πρώτη στιγμή που πή­ρα το σενάριο στα χέρια μου δεν έλεγα να ξεκολλήσω. Μου άρεσε πολύ η Όλγα ως χαρακτήρας. Μια γυναίκα που ζει με την πλούσια οικογένεια των Αργυρών, έχει κάνει δική της οικογένεια και, επειδή θέλει να ανήκει κάπου και αυτή, έχει ταυτιστεί μαζί τους. Τους θεωρεί οικογένειά της και κρύβει όλα τα μυστι­κά τους, ως πιστή οικονόμος. Παίρνει φως από αυτή την οικογένεια. Έχει θεο­ποιήσει την Αθηνά Αργυρού, ενώ ξέρει -και πολύ καλά, μάλιστα- από τη φίλη της, τη Λένα, το βίαιο παρελθόν του γυ­ναικά Αργυρού. Η Αθηνά Αργυρού, σε μια κόντρα τους, της είχε πει: «Αν δεν σε μαζεύαμε εμείς, θα ήσουν στο έλεος του Θεού». Οι προσβολές της Αθηνάς Αργυρού την πλήγωσαν πάρα πολύ, σε σημείο που έφτασε έως την αυτοκτο­νία. Κρύβει όλα τα εγκλήματα των Αρ­γυρών, μέχρι που απειλείται με την ίδια της τη ζωή από τον άρρωστο γιο τους, τον Δημήτρη. Η Όλγα είναι πνιγμένη στα «πρέπει» και τα «θέλω» της. Μόνο όταν ο Δημήτρης πλησιάζει τη βαφτισιμιά της, την Κατερίνα, που εκείνη έχει φω­νάξει για να δουλέψει στο κτήμα, νιώ­θει ότι πρέπει να του εναντιωθεί, γιατί η αγάπη και η αδυναμία της για εκείνη την κάνουν να ξεπεράσει τους φόβους της. θέλει να τη σώσει από αυτό τον επικίνδυνο άνθρωπο.

Η Ολγα έχει έρθει πολύ κοντά με την Αγγελική. Τι βλέπει σε αυτήν;

Ένα τσαγανό που δεν έχει η ίδια. Ο ρό­λος της Αγγελικής είναι υπέροχος. Μια κοπέλα, που βιάστηκε από τα τρία αγό­ρια της οικογένειας Αργυρού, ερωτεύε­ται τον πρώτο αδελφό, τον Στέφανο, που δεν έχει ανάμειξη με τον βιασμό της, και τα σχέδια για εκδίκηση πάνε πε­ρίπατο... Το μόνο που θέλει είναι να πά­ρει τον Στέφανο και την κόρη του και να φύγουν από εκείνο το καταραμένο κτή­μα. Αυτή η σειρά έχει τρομερό ενδιαφέ­ρον, γιατί όλοι οι ήρωες αλλάζουν. Ακό­μη και ο Νικόλας και ο Παύλος γίνονται καλύτεροι άνθρωποι όσο προχωρά η σειρά και βλέπουν το λάθος τους, τα λά­θη της μάνας τους αλλά και την αρρώ­στια του αδελφού τους, του Δημήτρη.

Μόνο με τη Λένα η ελεγκτική και «πα­γωμένη» Όλγα εκφράζεται ελεύθερα...

Αυτή η σχέση είναι ύμνος στη γυναικεία φιλία. Η Όλγα δεν αγγίζει, δεν φιλάει ούτε τη βαφτισιμιά της. Με τη Λένα όμως πιάνονται, κλαίνε μαζί, μιλούν από καρδιάς, συμβουλεύει η μια την άλ­λη. Βγάζουν χωρίς φόβο τα συναισθήμα­τα τους. Και η Λένα και η Ολγα έχουν τις ίδιες αξίες, γι' αυτό είναι φίλες. Είναι ηθικές, εργατικές και δίκαιες. Η οικο­γένεια Ζάχου είναι η οικογένεια της αγάπης και οι Αργυροί η οικογένεια της απόλυτης σήψης και της απάτης.

Τι θα θέλατε για το φινάλε της σειράς;

Η Αγγελική να ζήσει ευτυχισμένη και να βρει το δίκιο της.

Πηγή: Enjoy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved