Survivor: Ο James ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του! Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπάρτζης
Media

Survivor: Ο James ανακοίνωσε επίσημα την αποχώρησή του! Ξέσπασε σε κλάματα ο Μπάρτζης

Survivor: Κανείς δεν περίμενε τα όσα θα ακολουθούσαν στο συμβούλιο για την δεύτερη ψηφοφορία της εβδομάδας - Εκτός ριάλιτι ο James Καφετζής

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές του ΣΚΑΙ. Στο νέο επεισόδιο του Survivor 4 παρακολουθήσαμε το αγώνισμα για την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας. Να θυμίσουμε πως στο πρώτο αγώνισμα μετά την ήττα των μπλε παικτών, ο Γιώργος Κόρομι βγήκε για πρώτη φορά υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Λιανός σήμανε την έναρξη για το νέο συμβούλιο από το οποίο θα προέκυπτε ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης.

Κανείς φυσικά δεν μπορούσε να φανταστεί την μεγάλη ανατροπή για την οποία και οι τηλεθεατές ενημερώθηκαν λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου. Συγκεκριμένα, ο αδερφός του James Καφετζή με μια ανάρτηση στο instagram αποκάλυψε πως το Survivor τελειώνει εδώ για τον James ο οποίος απόψε αποχωρεί οικειοθελώς έπειτα από αρκετή σκέψη! Και πράγματι στο νέο επεισόδιο του Survivor.

Και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλία οι μπλε δεν τα κατάφεραν με τους κόκκινους παίκτες να πανηγυρίζουν τη νίκη τους για το 10-4 το οποίο έφερε προβληματισμό στους μπλε

Ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού! Διαβάστε περισσότερα στις παρακάτω φωτογραφίες..

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved