Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία
Media

Survivor: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Survivor: Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Μπλε και Κόκκινοι, έβαλαν ξανά τα δυνατά τους με έναν κοινό σκοπό, την δεύτερη ασυλία

Νέο επεισόδιο με νέο αγώνισμα ασυλίας για τους παίκτες του Survivor 4. Μετά την ήττα της Μπλε ομάδας, οι παίκτες πέρασαν από την γνωστή διαδικασία ψηφοφορίας βγάζοντας ως πρώτος υποψήφιο τον Γιώργο Κόρομι.

Ακολούθησε ένταση στην παραλία καθώς οι πανηγυρισμοί των παικτών στο αγώνισμα έφεραν παρεξηγήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Στο επίκεντρο ξανά ο Σάκης και η Μαριαλένα

Έπειτα από 4,5 μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε για την σωματική της κατάσταση αλλά και την αδυναμία που νιώθει στα αγωνίσματα τον τελευταίο καιρό.

Η παίκτρια του Survivor μιλώντας στην κάμερα παραδέχτηκε την ψυχολογική και σωματική πίεση που βιώνει στο ριάλιτι, μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να φορέσει το εσώρουχο του Σάκη Κατσούλη, με το οποίο και νιώθει πιο άνετα, όπως δήλωσε η ίδια.

Σειρά είχε το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας. Ο Γιώργος Λιανός συνάντησε τις δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο. Μπλε και Κόκκινοι, έβαλαν ξανά τα δυνατά τους με έναν κοινό σκοπό, την δεύτερη ασυλία. Ποια ομάδα τα κατάφερε και ποια θα πρέπει να επιλέξει τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση;

Οι απαντήσεις στις παρακάτω φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved