Grey's Anatomy: Αποχώρηση βομβά από τη σειρά - Χαμός στα social media!
Media

Grey's Anatomy: Αποχώρηση βομβά από τη σειρά - Χαμός στα social media!

Το Grey's Anatomy είναι αμερικανική δραματική ιατρική τηλεοπτική σειρά που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο και σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει την εν λόγω σειρά και οι σεναριογράφοι δεν δίσταζαν να "δολοφονούν" τους αγαπημένους χαρακτήρες του κοινού. Ποτέ και κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ποιος από τους πρωταγωνιστές θα έλεγε "αντίο" στην επόμενη σεζόν.

Η αποχώρηση του Jesse Williams έχει ήδη ανακοινωθεί και έτσι οι φανατικοί του Grey's Anatomy νιώθουν έτοιμοι ψυχολογικά για αυτό που πρόκειται να δουν στις οθόνες τους. H τελευταία του εμφάνιση έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στην οθόνη μας στις 20 Μάϊου.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η ιστορία του Τζάκσον θα ολοκληρωθεί μέσω της επανένωσής του με την Έιπριλ, οι οποίοι θα μετακομίσουν στη Βοστόνη.

Ο Williams δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις απεριόριστες ευκαιρίες που μου έδωσε η Shonda (Rhimes), το δίκτυο, το στούντιο, τους συνεργάτες μας και το απίστευτο καστ μας, την Krista Vernoff, την Ellen Pompeo, την Debbie Allen. Ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και άνθρωπος, ήμουν απίστευτα τυχερός που έμαθα τόσα πολλά και ευχαριστώ τους υπέροχους fans μας, που μας δίνουν τόση ενέργεια και μας δείχνουν τέτοια εκτίμηση. Η εμπειρία και η αντοχή που έχτισα στα γυρίσματα των επεισοδίων -συνολικά 300 ωρών- είναι ένα δώρο, που θα κουβαλάω πάντα μαζί μου. Είμαι πολύ περήφανος για τη δουλειά μας, τον αντίκτυπό που έχει στο κοινό και για το γεγονός ότι προχωράω με τόσα πολλά εφόδια, ευκαιρίες, συμμάχους και αγαπημένους φίλους».

Επιπλέον και η πρωταγωνίστρια Ellen Pompeo, έκανε αναφορά για μια "βόμβα", η οποία παραλίγο να τραυματιστεί σοβαρά. Ήταν στη 2η σεζόν της σειράς και πιο συγκεκριμένα στο 17ο επεισόδιο, όπου ένας ασθενής κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο έχοντας μια βόμβα μέσα στο σώμα του.

Με αφορμή λοιπόν την επαναπροβολή του επεισοδίου από το ABC, ένας φανατικός τηλεθεατής της σειράς είχε το εύλογο ερώτημα στο Twitter πόσο δυνατά χτύπησε η Pompeo το κεφάλι της κατά την πτώση της στο έδαφος. Η τηλεοπτική Μέρεντιθ απάντησε πως η κασκαντέρ έπαθε διάσειση και μεταφέρθηκε στα επείγοντα.

Αξίζει να σημειώσουμε, ο σκηνοθέτης της να μπει η ίδια στο σετ και να ξαναγυρίσει την σκηνή: «Και φυσικά, επειδή είμαι εκείνη που πάντα θέλει να ευχαριστεί τους άλλους... είπα ναι, γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν τη σκηνή που είχε ήδη γυριστεί (με την κασκαντέρ), η οποία ήταν έτσι κι αλλιώς πολύ δραματική. Το μάθημα κορίτσια είναι το εξής: Μην κάνετε πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε άβολα μόνο και μόνο επειδή φοβάστε ότι οι άλλοι θα σας θεωρήσουν "δύσκολες". Πιστέψτε με, θα σας θεωρούν "δύσκολες" ό,τι και αν κάνετε», είπε η Ellen Pompeo.

Οι υπεύθυνοι της σειράς του Grey's Anatomy έχει μιλήσει ευθέως για την πολιτική των ΗΠΑ απέναντι στους μετανάστες, έχει λάβει σαφή θέση υπέρ του προγράμματος ObamaCare, έχει καταδικάσει την αναίτια και υπέρμετρη αστυνομική βία κατά των Αφροαμερικανών, ενώ η κεντρική της αφήγηση παραμένει κατά κύριο λόγο φεμινιστική –όπως άλλωστε σε όλες τις σειρές της δημιουργού Shonda Rhimes.

Και κάπου εδώ οι χρήστες στα social media κάνουν λόγο για το τέλος της σειράς που βλέπουν να πλησιάζει με το ABC να μην έχει δώσει ξεκάθαρη απάντηση για την επόμενη σεζόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved