Στα τραγούδια λέμε ναι: Αφιέρωμα στη δεκαετία του '50 και του '60
Media

Στα τραγούδια λέμε ναι: Αφιέρωμα στη δεκαετία του '50 και του '60

Στα τραγούδια λέμε ναι: Το Σάββατο 15 Μαΐου 2021 η εκπομπή στις 22:00, με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο μεταφέρεται στη δεκαετία του ’50 και του ’60 και στις αξέχαστες, ελληνικές και ξένες επιτυχίες της εποχής.

Με συνδετικό κρίκο το ηλεκτρικό αρμόνιο και το χαρακτηριστικό του ήχο, το ροκ εντ ρολ και το σέικ συναντούν «καθαρόαιμα» και αγαπημένα λαϊκά και μας προσφέρουν ένα ξεχωριστό βράδυ.

Ο Χρήστος Δάντης, η Χριστίνα Μαραγκόζη, ο Στάθης Αγγελόπουλος, η Δήμητρα Σταθοπούλου, ο Βαγγέλης Τσακνάκης, η Τίνα Τράκου και η Νάιρα Αλεξοπούλου συμπράττουν με τον μαέστρο, Μιχάλη Παπαδάκη και την ορχήστρα Φαρφίσα Πρότζεκτ.

Ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς, η παρουσία του κορυφαίου σολίστα του μπουζουκιού, Μανώλη Καραντίνη, ο οποίος απoδεικνύει με τη δεξιοτεχνία του ότι ο εξηκονταετής «γάμος» του μπουζουκιού με τον ηλεκτρικό ήχο του αρμονίου, καλά κρατεί!

Στη δεκαετία του ’80 μας μεταφέρει ο Γιάννης Γιοκαρίνης, από τους κορυφαίους οργανίστες και λάτρεις του ηλεκτρικού αρμονίου, το οποίο «σφράγισε» και το έργο του.

Στην παρέα της εκπομπής και ο συγγραφέας, μουσικός ερευνητής και ραδιοφωνικός παραγωγός, Γιώργος Τσάμπρας.

Ακόμη στη μουσική συντροφιά, η ηθοποιός Κωνσταντίνα Τζώρτζη, οι δημοσιογράφοι Σπυριδούλα Τριάντου και Θανάσης Βάγιος, η παρουσιάστρια Έλσα Τόλη, η Λία Μπαρόλα και η Ειρήνη Καραγιάννη.

Δείτε τις φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved