Masterchef: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζαμαλή μετά την αποχώρησή του: «Έπαθα κρίση, μισώ την αδικία»
Media

Masterchef: Οι πρώτες δηλώσεις του Τζαμαλή μετά την αποχώρησή του: «Έπαθα κρίση, μισώ την αδικία»

Καλεσμένος στη Φωλιά των Κου Κου ήταν ο Παναγιώτης Τζαμαλής, ο οποίος αποχώρησε από το MasterChef.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής είπε μεταξύ άλλων: «Μισώ πάρα πολύ το ψέμα και την αδικία και σε αυτό το συμβούλιο υπήρχε αδικία. Οπότε, τυχαίνει συμπτωματικά να είναι η Λαζαρίδου στη θέση του άδικου. Εγώ ήμουν τελευταίος στην ψηφοφορία και δεν έβλεπε τι παίζει στα δεξιά μου γιατί ήταν λίγο μακριά η Μαρία από μένα. Όταν βγήκα μπροστά να μιλήσω και είδα ότι όλοι την έχουν ψηφίσει εκεί έπαθα μια κρίση και λέω… τι γίνεται; Τι δουλειά έχει η Μαρία τώρα να κατέβει κάτω να μαγειρέψει; Η κοπέλα ήρθε πρώτη μέρα σε εμάς, τα πήγε καλά, έφερε τον πόντο».

Και υπογράμμισε: «Με τη Μαρία ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Σε εκείνο το συμβούλιο είχαν αδικήσει τη Μαρία και την υποστήριξα. Κάποια άλλη στιγμή θα μπορούσε η Μαρία να έχει αδικήσει κάποιον άλλον, θα έπρεπε κι εγώ να υποστηρίξω αυτόν που θα αδικούσε η Μαρία. Δεν έχει να κάνει ότι εμείς είμαστε φίλοι και θα σε καλύπτω για πάντα. Όταν έχεις δίκιο, σε καλύπτω. Όταν δεν έχεις δίκιο, δεν σε καλύπτω».

Και κατέληξε λέγοντας: «Δεν με ενοχλούσε η Μαρία, απλώς δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που αλλάζουν άποψη και παρέες. Όταν βλέπω κ@λ@τούμπες, δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον άλλον επαγγελματικά. Τις κ@λ@τούμπες όλες τις ξέρει ο δήμαρχος (Κωστής Αλεξάκης), είναι ο πιο ειδικός, είναι η ειδικότητά του»!

Δείτε παρακάτω το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved