Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μητέρα και γιος στην ίδια τηλεοπτική σειρά
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Μητέρα και γιος στην ίδια τηλεοπτική σειρά

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Δεν φαντάζεστε ποιος κρύβεται πίσω από την τηλεοπτική σειρά της κρατικής τηλεόρασης

Ο Άγγελος Χασάπογλου φέτος βρίσκεται στην δημιουργική ομάδα για τη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην οποία συμμετέχει η μητέρα του, Πηνελόπη Πιτσούλη. Ο ίδιος μας συστήθηκε καλύτερα δίνοντας μια συνέντευξη για την επαγγελματική του πορεία...

ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ... ΜΠΕΛΑ ΜΟΥ στην πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση, αφού έγραφα κείμενα για τη σατιρική σειρά του ΜEGΑ «Bellas TV» με τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά και τον Σωτήρη Καλυβάτση.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ «μετακόμισα» στην πιο τρελή «Πολυκατοικία», όπου συγκατοίκησα συγγραφικά με τον Βασίλη Σπηλιόπουλο, τον Γιώργο Κρητικό και τη Βίκυ Αλεξοπούλου.


ΕΠΕΙΤΑ έσκασε η κρίση και βρέθηκα να γράφω «Με τα παντελόνια κάτω», πάλι από τη συχνότητα του ΜΕGΑ, ενώ συνεργάστηκα για πρώτη φορά τηλεοπτικά με τη μητέρα μου, την ηθοποιό Πηνελόπη Πιτσούλη!


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΛΙΓΗ... «Μουρμούρα» στον ALPHA και μετά βρέθηκα στην «Αρένα» του STAR, αλλά μαζί με τη σύζυγο μου και επίσης σεναριογράφο Βιβή Νικολοπούλου. Αμέσως μετά «Κάνε γονείς να δεις καλό» στον ΑΝΤ1, όπου έμεινα και για το «Μην ψαρώνεις», αλλά τώρα... χαιρετώ τον Πλάτανο!

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ με τη συγγραφή σεναρίων, δουλεύω από το 1999 στον χώρο της διαφήμισης. Έτσι, μια συνηθισμένη μέρα ξυπνάω στις 7.30 για να πάω στο γραφείο μέχρι τις 20.00-21.00, όπου μετά έχω ένα δίωρο να δω τη γυναίκα μου, τα παιδιά μου και τα σκυλιά μου. Ύπνος δηλαδή από τις 23.00 έως τις 00.30, και στη συνέχεια, από τις 00.30 έως τις 4.00 γράψιμο. Εκεί κόπου ξαπλώνω ξανά, μέχρι τις 7.30... Και μια καινούρια μέρα ξεκινά! Εδώ να σημειώσω ότι δεν κάνω χρήση αναβολικών, αλλά μάλλον έχω γερή κράση και πολλή αγάπη από τους γύρω μου, που ανέχονται το πρόγραμμα μου!

ΤΟ «ΟΓΛΟΥ» στο επίθετο μου μάλλον ήταν αυτό που με οδήγησε αρχικά να γίνω υποστηρικτής της ΑΕΚ. Στην πορεία όμως νομίζω ότι ταυτίστηκα με την ιδεολογία και τη φιλοσοφία αυτής της ομάδας. Το θάρρος της να παίζει, π.χ., στη Σερβία φιλικό συμπαράστασης όταν οι Αμερικανοί τη βομβάρδιζαν και η στάση της απέναντι στον ρατσισμό και την αδικία είναι πράγματα που με έκαναν να αγαπήσω αυτή την ομάδα και να την υποστηρίζω πάντα.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved