Survivor: Η Μαριαλένα «πέταξε» το κολιέ που της έκανε δώρο ο Σάκης - Τι συνέβη;
Media

Survivor: Η Μαριαλένα «πέταξε» το κολιέ που της έκανε δώρο ο Σάκης - Τι συνέβη;

Survivor: Η Μαριαλένα «πέταξε» το κολιέ που της έκανε δώρο ο Σάκης! Τι έχει αλλάξει ανάμεσα στη Μαριαλένα και τον Σάκη;

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Σάκης είχε ζήτησε στην Μαριαλένα να δώσουν ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα και της έκανε δώρο ένα υπέροχο κολιέ!

Ο Σάκης είχε πει στον Αλέξη Παππά: «Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πάρα πολλά και φυσικά επειδή ήταν και η Μαριαλένα εδώ. Θέλω πάρα πολύ αυτό που έχουμε εδώ να μην το χαλάσει τίποτα. Είναι το στήριγμά μου! Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω εγώ περιμένω την κίνηση από την Μαριαλένα»!

Και ο ηθοποιός του απάντησε: «Να μην έχεις ενδοιασμούς και να το ζήσεις όπως το θέλεις και όπως το νιώθεις. Θες να πεις την άποψή σου, πες την ξεκάθαρα, πρόσεχε όμως να μη στιγματιστείς από κάποιον άλλο. Σε ό,τι έχει να κάνει με την καρδιά εγώ θα σου έλεγα να κάνεις ένα βήμα παραπάνω, να το προχωρήσεις»!

Αργότερα, ο Σάκης και η Μαριαλένα συναντήθηκαν κι εκείνος της είχε ετοιμάσει μια υπέροχη έκπληξη! Της έκανε ένα όμορφο δώρο που σίγουρα ούτε εκείνη το περίμενε… δώρο έναν κολιέ – κοχύλι το οποίο της το φόρεσε, εκείνη τον αγκάλιασε και… είδαν μαζί το ηλιοβασίλεμα! Όμως, το σκηνικό με το κολιέ ήταν στημένο, καθώς το ίδιο ακριβώς κολιέ φορούσε η Μαριαλένα στο πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων του Survivor.

Η Μαριαλένα στο τελευταίο (12 Μάη) επεισόδιο του survivor δεν φορά το κολιέ του Σάκη και ενδέχεται να έχει εκνευριστεί μαζί του ή της κόπηκε ο σπάγκος που ήταν δεμένη η καρδούλα και δεν μπορεί να το φορά!

Δείτε το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο από την εκπομπή, Ευτυχείτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved