Λάλος: Τα τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του: «Ήταν η ηρωίδα που έφερε στον κόσμο ένα υγιές παιδί»
Media

Λάλος: Τα τρυφερά λόγια για τη γυναίκα του: «Ήταν η ηρωίδα που έφερε στον κόσμο ένα υγιές παιδί»

Ο τηλεοπτικός Νάσος Οικονομίδης από τη σειρά Σιωπηλός Δρόμος ή αν προτιμάτε κατά κόσμον Δημήτρης Λάλος, υποδύεται έναν Αστυνόμο που είναι ο Επικεφαλής Ερευνών για την απαγωγή παιδιών. 

Στην πραγματική ζωή του, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι και πατέρας, γεγονός που δεν θα μπορούσε να μην τον επηρεάσει σε ό,τι αφορά την προσέγγιση του ρόλου του.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής αφού μιλάει και για τη σύντροφο ζωής του, την ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου με την οποία έχουν αποκτήσει ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Διαβάστε τι είπε...

Έγινες πατέρας το 2017, η κόρη σου είναι 3,5 ετών. Πρωταγωνιστείς σε μια σειρά όπου η βασική πλοκή έχει να κάνει με απαγωγή παιδιών. Σε προ­σωπικό επίπεδο σε άγγιξε;

Υποσυνείδητα σίγουρα με άγγιξε. Ωστόσο, όταν καταπιάνομαι με ένα τόσο οικουμενικό θέμα, προσπαθώ να σκέφτομαι όλα τα παιδιά του κόσμου. Στην υποκριτική χρησιμοποιούμε διά­φορα εργαλεία, και στη συγκεκριμέ­νη περίπτωση με ενδιαφέρει γενικά το θέμα και όχι σε σχέση με το δικό μου παιδί. Ενδεχομένως να το έχω αποφύγει επειδή δεν συνδέω την κό­ρη μου με τη δουλειά.

Η πατρότητα μετατόπισε κάτι μέσα σου, σε άλλαξε;

Νομίζω πως αυτό που συμβαίνει όταν γίνεσαι γονιός είναι ότι παύεις να νιώ­θεις την εσωτερική μοναξιά της ύπαρ­ξης. Εγώ δεν αισθάνομαι μοναξιά από τότε που έγινα πατέρας. Ακόμα και σε μια σχέση είσαι μονάδα. Όταν λες «σ' αγαπώ για πάντα» στο παιδί σου, πραγ­ματικά το εννοείς και πραγματικά εί­ναι για πάντα, ό,τι κι αν συμβεί. Σταματά να είναι σχήμα λόγου και κάτι που μπορεί να αλλάξει μετά από κάποια χρόνια. Τα παιδιά μας είναι συνέχεια της ύπαρξής μας. Σε μένα η πατρότη­τα δεν ήρθε κατά λάθος, ήρθε σε συ­νεννόηση με τη σύντροφο μου, ήταν κοινή απόφαση και σκοπός.

Η σύντροφος σου, Έλενα Μαυρίδου, έχει μιλήσει ανοιχτά για τις δυσκολί­ες που πέρασε κατά την εγκυμοσύνη της. Εσύ πώς βίωσες εκείνη την περί­οδο;

Το θέμα είναι τι βιώνει εκείνος που περνά μια κατάσταση. Εγώ ήμουν δίπλα της στηρίζοντάς την όσο περισ­σότερο μπορούσα. Όμως η αλήθεια είναι ότι η γυναίκα που κυοφορεί είναι ηρωίδα. Όλη η οικογένεια ήμασταν δίπλα της, αλλά εκείνη ήταν η ηρωίδα που τα κατάφερε και έφερε στον κόσμο ένα υγιές παιδί.

Ποια οικογενειακή στιγμή φυλάς στην καρ­διά σου;

Αυτές που φυλάω στην καρδιά μου θα τις κρα­τήσω εκεί. Πιστεύω όμως ότι μία από τις ωραι­ότερες στιγμές για έναν άνθρωπο είναι όταν βάζει για ύπνο το παιδί του, το οποίο νιώθει ασφάλεια μόνο με την παρουσία του γονιού του δίπλα του και σιγά σιγά κοιμάται, εκείνα τα δευτερόλεπτα μεταξύ ξύπνιου και ύπνου μέχρι να κοιμηθεί.

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved