Πάμε Δανάη: Χαμός on air με την Βάσια Τριφύλλη - «Μη τον μελετάς τον μ@λ@@@, ήταν γα@@@ος»
Media

Πάμε Δανάη: Χαμός on air με την Βάσια Τριφύλλη - «Μη τον μελετάς τον μ@λ@@@, ήταν γα@@@ος»

Απίστευτες ατάκες on air στην εκπομπή του Mega, Πάμε Δανάη από την Βάσια Τριφύλλη

Στην παρέα του «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη και μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, το πώς βίωσε την καραντίνα, την καριέρα της, την οικογένειά της, αλλά και το κίνημα #metoo.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δε φοβήθηκε καθόλου με την πανδημία τονίζοντας: «Δε φοβήθηκα τον καρκίνο, θα φοβηθώ τον κορονοϊό;»!

Και με αφορμή αυτή της τη δήλωση για το πρόβλημα υγείας της, ο Άρης Καβατζίκης τότε τη ρώτησε: «Ο καρκίνος, τον οποίο καταφέρατε να τον πολεμήσετε και να τον νικήσετε…» και η ηθοποιός τον διέκοψε και τον αποστόμωσε!

Η Βάσια Τριφύλλη του είπε: «Μη τον μελετάς τον μαλ@@@, άστον να πάει στο διάολο! Έλα σε παρακαλώ» κάνοντας την Δανάη Μπάρκα να ξεσπάσει σε γέλια!

Αλλά ο Άρης Καβατζίκης συνέχισε λέγοντας: « Τον πολεμήσατε και τον νικήσατε! Σας «επισκέφτηκε» μια φορά, τον αφήσατε στην άκρη και δεν θα ξαναήρθε ποτέ στη ζωή σας.»!

Και η Βάσια Τριφύλλη του απάντησε: « Ελπίζω ούτε σήμερα! Μπορώ να πω ότι ήταν γαμ@@@@, καλός ήταν! Θα βάλω μπιπ εγώ μόνη μου. Ήταν καλούτσικος, αλλά εγώ είπα… άκου φίλε, θα με πάρεις που θα με πάρεις κάποια στιγμή, άσε με ήσυχη τώρα, φύγε από εδώ. Και τελείωσε».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Πάμε Δανάη που είχε καλεσμένη την Βάσια Τριφύλλη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved