Το Πρωινό: Παραλίγο ατύχημα για τη Σκορδά - «Θα τους πατούσα με το αυτοκίνητο»
Media

Το Πρωινό: Παραλίγο ατύχημα για τη Σκορδά - «Θα τους πατούσα με το αυτοκίνητο»

Το Πρωινό: Απίστευτη αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής - Δεν φαντάζεστε ποιους συνάντησε η Φαίη Σκορδά στον δρόμο και παραλίγο να τους πατήσει με το αυτοκίνητό της...

Καθημερινά περνά σε αποκαλύψεις για τους εγχώριους celebrities αφήνοντάς μας συχνά άφωνους με τις πληροφορίες της αλλά και τα θέματα επικαιρότητας. Αυτή τη φορά, η Φαίη Σκορδά έκανε μια διαφορετική αποκάλυψη για το περιστατικό που συνέβη με την ίδια και παραλίγο να καταλήξει σε ατύχημα.

Στο Πρωινό φιλοξενήθηκε συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του ANT1 και στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.

Πριν την προβολή της συνέντευξης, η Φαίη ανέφερε πως συνάντησε τον ηθοποιό και τον συνεργάτη της, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους σε εξωτερικό χώρο. Μάλιστα η συνάντηση θα τους μείνει αξέχαστη καθώς η παρουσιάστρια λίγο έλειψε να τους πατήσει με το αυτοκίνητό της.

«Καλά, θα τους πατούσα εγώ ξαφνικά με το αυτοκίνητο», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να μένει άφωνος δίπλα της, μιας και δεν γνώριζε τίποτα για το περιστατικό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved