Η τούρτα της μαμάς:  Ένας «Νυχτερινός επισκέπτης» προκαλεί παρεξηγήσεις στο σπίτι
Media

Η τούρτα της μαμάς: Ένας «Νυχτερινός επισκέπτης» προκαλεί παρεξηγήσεις στο σπίτι

Η τούρτα της μαμάς Η «εισβολή» ενός άγνωστου φαντάρου, τα βαθιά χαράματα, στο σπίτι των Πετραλώνων, σημαίνει συναγερμό και οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Τι σχέση έχει ο Πάρης μαζί του και τι πιστεύει η οικογένεια ότι θέλει ο νεαρός στο σπίτι της νυχτιάτικα; Η απάντηση στο 26ο επεισόδιο της κωμικής σειράς μυθοπλασίας της ΕΡΤ1 «Η τούρτα της μαμάς», που θα απολαύσετε την Πέμπτη 13 Μαΐου 2021, στις 23:00.

Η ξαφνική και κρυφή είσοδος του άγνωστου φαντάρου, τα βαθιά χαράματα, στο σπίτι της οικογένειας από τον σχεδόν πανικόβλητο Πάρη σημαίνει συναγερμό, αφού άπαντες υποψιάζονται παράνομη σχέση του λοχαγού μας, άρα απιστία στον προσφιλή Παναγιώτη εκ Λουτρακίου. Κάτι που δεν το επιτρέπει η ηθική του Τάσου και της Ευανθίας, οι οποίοι εν εξάλλω καταστάσει στήνουν στο εδώλιο τον μεσαίο τους γιο.

Όμως, ως είθισται, σε αυτή τη φαμίλια και πάλι τα φαινόμενα απατούν, κάτι που θα το μάθουν όλοι οι αγουροξυπνημένοι κάτοικοι των Πετραλώνων. Η αλήθεια είναι σκληρή, αναπάντεχη και εμπεριέχει θέμα ζωής και θανάτου!

Guests: Αργύρης Γκαγκάνης (ταγματάρχης), Γιάννης Σοφολόγης (Μανώλης), Βασίλης Ντάρμας (φαντάρος), Γιώργος Παρταλίδης (φαντάρος), Βιβιάννα Γιαννούτσου (η κοπέλα του Μανώλη)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved